28 Μαΐου, 2024

Αντώνης Ρέμος: «Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά»

ντιδράσεις έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τα πανηγύρια μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Γι αυτό το γεγονός κλήθηκε να μιλήσει ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» και αναφέρθηκε στην οικονομική «πληγή» που άφησε η πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού.

«Ο χώρος ο δικός μας έχει πληγεί από τον κορωνοϊό σε έναν τεράστιο βαθμό και ακόμη -θα το πω ανοιχτά και λαϊκά- δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις από καλλιτέχνες. Με ειλικρίνεια θα σας πω ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι. Ήμουν από τους πρώτους που ακύρωσα τις συναυλίες. Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά, όπως και άλλοι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Θέλω να σταθώ στο ότι οι έμποροι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η οικονομική κρίση είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει όμως να έχουμε ψυχραιμία»

Ωστόσο, ο ίδιος, αναγνωρίζει το γεγονός ότι οι Έλληνες συμπεριφέρθηκαν με σύνεση σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε, παρόλα αυτά είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

«Θεωρώ ότι όντως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Αποδείξαμε στον κόσμο ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως θέλουν να μας βλέπουν κάποιοι ξένοι λαοί. Ήμασταν πολύ υπεύθυνοι. Σίγουρα όμως έχουμε κουραστεί από αυτές τις αντιξοότητες και θέλουμε να βγούμε λίγο έξω. Αυτό όμως να μη γίνει αφορμή να ξαναμπούμε στα σπίτια μας.»

https://streamable.com/6h1e7z

Reduce bounce rates