29 Μαρτίου, 2024

Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος – Σοκ από το νέο μας ζεν πρεμιέ ….κι όμως έχω βιώσει την απορρίψει…

Ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος λέει ότι…. Η ομορφιά δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στο να κρατηθεί μια σχέση, εγώ πολλές φορές δεν κατάφερα νά κρατήσω μία σχέση.. είτε λόγο αμφιβολίας είτε λόγο ζήλιας….

Ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος η εξομολόγηση Ότι η υπερβολική ζήλια είναι αυτή πού τού κοστίζει και λέει… Η ζήλια είναι ίσως το μόνο κατά μου, αλλά είχε πάντα βάση… όταν μία γυναίκα σε παραμελεί είναι λογικό να ζηλέψεις απλά εμένα η ζήλια βαράει κόφτες… Ώστε και δίκιο να έχω το χάνω…..

Αποκάλυψη σοκ δεν τον κράτησε καμία σχέση όταν μάθαιναν ότι έπαιζε τζόγο……τι λέει ο ίδιος γ αυτό.. Όλοι έχουμε ένα πάθος.. και το συγκεκριμένο κοστίζει σε πολλά σημεία… ίσως φταίνε και οι γυναίκες πού διάλεγα καθώς με ώθησαν ποιο πολύ ήταν ένας τρόπος να ξεφεύγω για να μην σκέφτομαι….

Ένας εξεταστικά ωραίος άντρας με χαρίσματα .. τοποθετημένος από το κοινό ως ζεν πρεμιέ μια μία εξαιρετική εμφάνιση έπεφτε σε λάθος επιλογές σε σχέσεις που δεν είχαν ουσία, μας απαντά σε στην ερώτηση, .. πώς είναι όταν ένας άνθρωπος τσαλακώνει τον αυτό του για μια γυναίκα….

Το ‘χω κάνει πολλές φορές.. θεωρώ ότι δεν αξίζει.. μία γυναίκα που είναι σκάρτη θα παραμείνει σκάρτη ούτε καν θα συγκινείται .. μερικές γυναίκες το έχουν στο αίμα τους.. να εξαπατούν…. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο… Όλα τα βασίζει στης λάθος επιλογές πού κάνει.. επίσης δηλώνει μόνος……Καλύτερα μόνος από μια σκάρτη γκόμενα πού το μόνο σκοπό έχει το εφέ και να παίζει γιατί φαίνεται σαν κοριτσάκι ίσως δεν χάρηκε το παιχνιδάκι και το συνεχίζει σε μεγάλη ηλικία… Από τέτοιες γεμάτος ο κόσμος… Και δυστυχώς δεν είναι μια ούτε δύο.. είναι εκατομμύρια έτσι με αυτόν τον χαρακτήρα… Δηλώσεις που έκοψαν την ανάσα από τον Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο…. δηλώσεις με δώσεις αλήθειας…. και που σίγουρα θα σχολιαστούν..