24 Μαΐου, 2024

Άγριο ξέσπασμα από Καίτη Φίνου: «Επί σειρά ετών μας υποβιβάζατε στα μάτια του κόσμου…»

Ξέσπασε με δημοσίευμα που θέλει τη «γενιά της βιντεοταινίας να καταλήγει στον ψυχίατρο»

Άγριο ξέσπασμα είχε η Καίτη Φίνου, όταν ανακάλυψε πως υπάρχει δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στον Σταμάτη Γαρδέλη και στην απόφασή του να νοσηλευτεί στη ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί. «Επί σειρά ετών μας υποβιβάζατε στα μάτια του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος του δημοσιεύματος στο πρωτοσέλιδο είναι: «Η γενιά των 80’s και της βιντεοταινίας κατέληξε στον ψυχίατρο». Το άρθρο αναφέρει, επίσης: «Οι Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη τα ινδάλματα της βιομηχανίας του θεάματος κατέρρευσαν».

Η Καίτη Φίνου, έξαλλη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Συγχαρητήρια. Μια “ομάδα” σαν εσάς μας φτάσατε στην απόγνωση… Βραβείο δημοσιογράφου αξίζει σε όλους εσάς που επί σειρά ετών μας υποβιβάζατε στα μάτια του κόσμου, παρέα πάντα με κάποιους πολύ γνωστούς “συναδέλφους” μας».

Ανατριχιάζει η Καίτη Φίνου: «Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid, σάπισαν όλα»

Η Καίτη Φίνου μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και ανατρίχιασε με τις δηλώσεις της, αναφέροντας πως με τον Covid της έφυγαν τα δόντια, καθώς είχαν σαπίσει όλα. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε για τη νοσηλεία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, έχασε όλα τα δόντια της, «Αυτό που μου συμβαίνει, που δεν βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα.

Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τελοσπάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δεν φαινόντουσαν», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου και συνέχισε:

@kaiti1959

Απάντηση στον χρήστη @user8507341156911

♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου🧿🧿🧿🧿🧿🐢🐞🌻🏕

«Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες, πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά εντάξει για να μιλάω τώρα, θα το έχω ξεπεράσει.

Δεν φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Ευχαριστώ τη Ναταλία Γερμανού που με έστειλε στην δική της οφθαλμίατρο και υπάρχει μια διαδικασία με ενέσεις και δεν συμμαζεύεται».

Reduce bounce rates