19 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Χαμός με την Ασημίνα – “Φέρε να δω το παιδί μου!”

Άγριες Μέλισσες: Χαμός με την Ασημίνα – “Φέρε να δω το παιδί μου!”

“Σπάει” το σπίτι των Σεβαστών!

Τα νέα ολοκαίνουρια επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς “Άγριες μέλισσες” εξασφάλισε για εσάς τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει αποκλειστικά πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Ο Κωνσταντής ξέρει την αλήθεια για τον φόνο στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος πάση θυσία να κερδίσει την πλήρη επιμέλεια του μικρού μετά τις αποκαλύψεις της Ασημίνας πως εκείνη και οι αδελφές της σκότωσαν τον Σέργιο. Ομως και οι αδελφές Σταμίρη δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα και αποφασίζουν από κοινού να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού.

Ο Νικηφόρος όταν το μαθαίνει γίνεται έξω φρενών, ενώ ο Κωνσταντής του λέει: “Τι περίμενες να κάνουν; Παίρνεις το παιδί τους και ήθελες να κάτσουν να σε κοιτάνε;”, και τότε ο Νικηφόρος του αποκαλύπτει την αλήθεια: “Δεν έχεις ιδέα για ποιες μιλάς, Κωνσταντή! Σκότωσαν τον αδελφό μας! Σκότωσαν τον Σέργιο και οι τρεις τους! Γι’ αυτό χωρίζω με την Ασημίνα και θέλω να πάρω το παιδί! Γιατί είναι φόνισσες! Μου το παραδέχτηκε η ίδια η Ασημίνα”.

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος αρνείται να πιστέψει όσα ακούει από τα όσα έχει μάθει και προσπαθεί να το διαχειριστεί. Αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Δρόσω και πάει να τη βρει: “Πες μου ότι είναι ψέματα όσα μου είπε αυτό το τομάρι! Πες μου γιατί θα τρελαθώ! Δεν μπορεί να ισχύουν τα λόγια του”, τη ρωτάει και εκείνη χαμηλώνει το βλέμμα της.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Κωνσταντής χωρισμός

Ο Κωνσταντής επιμένει: “Δεν μπορεί Δρόσω να σκοτώσατε τον Σέργιο! Η Ελένη το έκανε, το παραδέχτηκε γιατί το κάνεις αυτό τώρα”. Η Δρόσω του απαντάει: “Είναι αλήθεια και θα καταλάβω τον θυμό σου μαζί! Ομως πρέπει πρώτα να μάθεις τι έγινε”. Οι δυο τους ανοίγουνε τα χαρτιά τους και η σχέση τους όπως είναι φυσικό μπαίνει για την ώρα… στον πάγο! Δείτε ωστόσο όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Ο Μελέτης μπλέκει με φασιστική οργάνωση!

Μπορεί ο Θέμελης να έκανε τα πάντα για να κρατήσει μακριά από τη ζωή τη δική του και της κόρης του τον Μελέτη, αλλά ο τελευταίος έχει βαλθεί να βρει πάση θυσία τον δολοφόνο του πατέρα του. Στο μυαλό του στριφογυρίζει ένα και μόνο όνομα, αυτό του Δούκα και είναι απόλυτα σίγουρος πως εκείνος τον σκότωσε, παρά την άρνηση του ίδιου πως είχε εμπλοκή σ’ αυτό.

Προσπαθώντας να φτάσει στην αλήθεια, τα βήματά του τον οδηγούν στην οργάνωση Αβαντες, η οποία ηγείται από τον Αχιλλέα Μεγαρίτη, που έχει ως στόχο τους κομουνιστές. Την ίδια ώρα ο Αλέξης μαθαίνει πως ο θάνατος του Σωκράτη ήταν τελικά φόνος και οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον Μελέτη, θέλοντας να μάθει περισσότερα για τη σχέση που είχαν οι δύο άνδρες.

Σύντομα οι έρευνες θα τον οδηγήσουν στην οργάνωση που έχει μπλέξει το πρωτοπαλίκαρο του Δούκα και άσχημες μνήμες ξυπνούν από το παρελθόν. Και όχι άδικα καθώς η εν λόγω οργάνωση ευθύνεται για τον βασανισμό και τη φυλάκιση του πατέρα του Αλέξη! Στο μεταξύ ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη, αλλά αυτό θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες!

Διαζύγιο για Πηνελόπη & Αλέξη

Η εξέλιξη που προέκυψε με τον Μελέτη και την οργάνωση Αβαντες, θα φέρει την οριστική ρήξη στον γάμο της Πηνελόπης και του Αλέξη. Μπορεί το ζευγάρι να προσπαθεί να μην μπλέκει τα οικογενειακά του με τις επαγγελματικές υποθέσεις του εισαγγελέα, αλλά η εμπλοκή του Μελέτη στην οργάνωση και οι κινήσεις του Αλέξη να βρει την άκρη, φτάνει στα όρια την Πηνελόπη, η οποία πιστεύει πως ο άνδρας της έχει εμμονή με τον “ξάδελφο” της.

Χωρίς να πει κάτι στον άνδρα της αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στο πατρικό της, αυτή τη φορά οριστικά. Η Ανέτ και η Μυρσίνη σοκάρονται όταν η Πηνελόπη τους ανακοινώνει το διαζύγιό της:

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη Αλέξης

“Αυτή τη φορά είμαι σίγουρη για την απόφασή μου! Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι… Πάντα κάτι προκύπτει με την οικογένειά μας και αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση με τον Αλέξη”, λέει η κοπέλα. Η Μυρσίνη όμως είναι σίγουρη πως κάτι άλλο απασχολεί την κόρη της και επιμένει να την πιέζει να της πει την αλήθεια.

Τότε εκείνη υποκύπτει και λέει στη μητέρα και τη θεία της: “Το μωρό ίσως που περιμένω ίσως είναι του Μελέτη! Δεν αντέχω να ζω με αυτό το βάρος! Δεν αξίζει στον Αλέξη αυτή η συμπεριφορά”. Το σοκ είναι τεράστιο, ενώ και ο Αλέξης ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει την αιτία που η Πηνελόπη του ζητάει διαζύγιο! Οσο κι αν προσπαθεί να πάρει απαντήσεις, εκείνη εμμένει στην απόφασή της να γυρίσει στο πατρικό της. Ωστόσο το τέλος του Νικηφόρου φτάνει και είναι δραματικό.

Ο Μιλτιάδης “καίει” τον Νικηφόρο

Ο Νικηφόρος θυμωμένος ακόμα με την αγωγή της Ασημίνας και της Δρόσως, θέλει να δώσει όλη του την ενέργεια στην υπόθεση της επιμέλειας του μικρού και γι’ αυτό αποφασίζει να μην ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό. Γεγονός που κάνει έξαλλα τα υπόλοιπα μέλη: “Εξαιτίας σου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και τώρα μας κρεμάς;”, του λένε, αλλά εκείνος δεν δείχνει να νοιάζεται.

Ο Μιλτιάδης αναλαμβάνει δράση: “Σε εμπιστευτήκαμε αν και είχα ενδοιασμούς γιατί όπως και να έχει είσαι γιος του Δούκα! Και τελικά δεν έπεσα έξω! Κοίτα να μας γλιτώσεις από αυτή την κατάσταση που μας έμπλεξες, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω”, λέει δίνοντας τελεσίγραφο στον ανιψιό του.

Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους, ενώ ο Νικηφόρος ανατρέπει τα πάντα όταν υπερασπίζεται τις θέσεις του πατέρα του!

Τότε ο Μιλτιάδης οργισμένος με την στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα το ένοχο μυστικό του γιου του: “Χαίρεσαι Δούκα ότι ο Νικηφόρος πήρε το μέρος σου, αλλά δεν υπολόγισες ότι δημιούργησες έναν νέο Δούκα! Ξέρεις ποοις ήταν αυτός που σε πρόδωσε πριν από έξι χρόνια; Ο γιος σου ήταν! Ο Νικηφόρος ήταν αυτός που σε κατέδωσε! Βλέπεις μία του και μία σου! Είστε τόσο ίδιοι”, του λέει και ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε ο Μιλτιάδης.

Τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με το Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει!

Η Ασημίνα εισβάλλει στο αρχοντικό των Σεβαστών

Η συμπεριφορά του Νικηφόρου το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και σε ανθρώπους που πάντα τον στήριζαν! Μπορεί να πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον μικρό Σέργιο ως όπλο κατά της γυναίκας του προκαλεί αποστροφή και όλοι είναι εναντίον του σ’ αυτό! Κυρίως για την ψυχολογία του μικρού που καθημερινά βυθίζεται στην κατάθλιψη όλο και περισσότερο! Η Σοφούλα κλείνεται σε Μοναστήρι.

Στο μεταξύ, η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία την μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όπως όρισε το δικαστήριο! Δεν υπολογίζουν όμως τα σχέδια του Νικηφόρου που παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει το παιδί να επισκεφτεί τη μητέρα του.

Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών: “Άπαιτώ να δω τώρα το παιδί μου!”, λέει και ο Νικηφόρος της φωνάζει: “Τολμάς και πατάς το πόδι σου σ’ αυτό το σπίτι; Δεν ντρέπεσαι; Τόσο θράσος πια έχεις;”, της λέει. Εκείνη επιμένει: “Νικηφόρε άσε τα παιχνίδια και φέρε μου να δω το παιδί μου”. Τότε εκείνος την ειρωνεύεται: “Το παιδί σου; Μήπως εννοείς τον γιο μου;”, και λίγο πριν ξεσπάσει ο καβγάς επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι για να τους σταματήσουν.