29 Μαρτίου, 2024

4 ακαταμάχητοι μα… επικίνδυνοι τύποι ανθρώπων. Θα έκανες σεξ με κάποιον από αυτούς;

Και βέβαια υπάρχουν πολυγαμικοί τύποι, άνθρωποι που δεν μπορούν να αντισταθούν στο κάλεσμα της άγριας φύσης. Όμως, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι και άνδρες και γυναίκες.

Μάλιστα, υπάρχουν μερικοί τύποι ανθρώπων που παρουσιάζουν αυξημένες πιθανότητες να… σκορπίσουν τον εαυτό τους δεξιά και αριστερά. Και αυτές ακολουθούν παρακάτω:

Ο ισχυρός

Γιατί οι ισχυροί άνθρωποι έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι πολυγαμικοί; Γιατί έχουν μεγαλύτερη ζήτηση… Φανταστείτε απλά, τι ζήτηση έχουν οι celebrities, όπως ο Μπραντ Πιτ. Και η κοινωνία πιστεύει πως η δύναμη είναι περισσότερο ανδρικό χαρακτηριστικό από ότι γυναικείο.

Για αυτό και το υψηλότερο ανάστημα μετράει περισσότερο σε έναν άνδρα παρά σε μια γυναίκα. Αν, ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε μια έρευνα για διάσημες και πετυχημένες γυναίκες σε σύγκριση με άλλες ομάδες γυναικών, οι πρώτες θα παρουσίαζαν μεγαλύτερα ποσοστά απιστίας.

Ο ανασφαλής

Ορισμένοι άνθρωποι χρειάζονται πάνω από έναν σύντροφο για να νιώθουν ότι είναι αγαπητοί, σέξι ή οτιδήποτε άλλο έχουν ανάγκη να αισθανθούν. Για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι επιθυμητοί, ακόμα και αν σημειώνουν απανωτές επιτυχίες.

Καθησυχάζονται μόνο για μια στιγμή και αμέσως μετά χρειάζονται μια νέα φιλοφρόνηση. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί στην κατάκτηση και στη σύντομη αλλά ικανοποιητική επιβεβαίωση που τη συνοδεύει. Πάντως, να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα φαινόμενο που συναντάμε περισσότερο στους άνδρες παρά στις γυναίκες.

Ο… ρομαντικός

Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που είναι ερωτευμένοι με τον… έρωτα. Μπορεί να μην έχουν πολλές σχέσεις αλλά δεν μπορούν να πουν «όχι» σε μια σχέση που μοιάζει να έχει αγγίξει την… καρδιά τους. Πρόκειται για τη συνηθισμένη ιστορία ανθρώπων που είτε έχουν φτάσει κοντά στον γάμο πολλάκις είτε έχουν παντρευτεί πολλές φορές.

Είναι οι άνθρωποι που έχουν κάνει 4 και 5 γάμους, καταλήγοντας να εγκαταλείπουν το ταίρι τους για μια καινούρια αγάπη. Τέτοιοι άνθρωποι λατρεύουν τα νέα ξεκινήματα και δυστυχώς, το κάθε επόμενη ταίρι θεωρεί πως θα τον/ την αλλάξει, έχοντας διαφορετική μεταχείριση απέναντί του. Αλλά αυτό δεν ισχύει.

Ο υπερβολικά όμορφος

Η ομορφιά μπορεί να βρίσκεται στα μάτια εκείνου που τη θαυμάζει. Υπάρχουν όμως, άνθρωποι που έχουν πολλούς θαυμαστές. Παρόλο που ένα πανέμορφο άτομο δεν είναι απαραίτητα πολυγαμικό , εντούτοις, αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει στις εκδηλώσεις λατρείας και τους είναι δύσκολο να τις απαρνηθούν.

Μοντέλα, αθλητές, διάσημοι καθώς και… καλοφτιαγμένοι άνθρωποι έχουν ένα μερίδιο ερωτικών εμπειριών, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν που υπερβαίνει τον μέσο όσο, ενδεχομένως. Αν τυχόν, αγαπήσετε έναν τέτοιο άνθρωπο, τότε πρέπει να πάρετε και το ρίσκο.

BORO