29 Απριλίου, 2024

15χρονος τράππερ δίνει φόρο τιμής με ένα τραγούδι στον αδικοχαμένο mad clip”

 15 ετών ταλαντούχος τράππερ που έχει δώσει φόρο τιμής με ένα τραγούδι στον αδικοχαμένο mad clip”

Μόλις ανέβηκε το νέο τραγούδι του νεαρού trapper Struggle με τίτλο “Legacy” Μετά το “VIP” είναι το δεύτερο τραγούδι στην καριέρα του που έρχεται να δώσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Mad Clip και στο “Legacy” που ο ίδιος ο καλλιτέχνης θέλει να αφήσει στη μουσική βιομηχανία.

Struggle
Struggle

Ας μάθουμε και μερικά πράγματα για τον ίδιο τον καλλιτέχνη που φαίνεται πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος. Τι μας λέει ο ίδιος: Είμαι ο Struggle και είμαι 15 χρονών. Μένω στην Αθήνα και ξεκίνησα να γράφω μόνος μου στοίχους για πράγματα που με εκφράζουν! Μ ‘αρέσει η Trap και θέλω στο μέλλον να βγάλω στην Ελλάδα καινούργιους ήχους για να ακουστούν σε όλον τον κοσμο.

Ελπίζω να αγαπήσετε το νέο μου τραγούδι που ανέβηκε από την νέα μου δισκογραφική εταιρία Nemesis Music που μαζί με το βίντεο κλιπ δίνει μια νέα πνοή στο τραγούδι.

Το βίντεο υπογράφει ο σκηνοθέτης Zamanfu από την εταιρία ΤRZ Entertainment ,στίχους του Struggle, μουσική Prodbydavii ,στούντιο ηχογράφησης Black siren και όλα τα ανέλαβε η νέα Δισκογραφική Εταιρεία Nemesis Music.

Η Nemesis Music είναι μια καινούργια δισκογραφική εταιρία που ξεκινάει τα βήματα της το 2022 και έρχεται για να δώσει μια νέα πνοή στη μουσική σκηνή! Δείτε όλα τους τα νέα στα social media της εταιρίας που θα ανεβάζουν συνεχώς πρωτότυπο υλικό με νέες ιδέες!