«Φονέας των γιγάντων» ο Παναιτωλικός: Μετά την ισοπαλία με Ολυμπιακό, νίκησε και την ΑΕΚ! Φωνάζουν για πέναλτι στην Ένωση

Intime

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ με γκολ του Λουίς

Ο απίθανος Παναιτωλικός εξελίσσεται σε «φονέα των γιγάντων» στο πρωτάθλημα της Super League καθώς μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, έσπασε και το αήττητο της ΑΕΚ, την οποία νίκησε στο Αγρίνιο με 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με «χρυσό» σκόρερ τον Μιγκέλ Λουίς στο 73′, υποχρέωσε την Ένωση στην πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα.

YouTube player

Η ΑΕΚ, που φαίνεται ότι έμεινε στις δάφνες της νίκης επί του Παναθηναϊκού, δεν έπιασε καλή απόδοση και ηττήθηκε. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία καθώς φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Περέιρα στο 26′ και για χέρι του Λουίς στο φινάλε του ματς.

Ο Παναιτωλικός που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία επικράτηση απέναντι στην ΑΕΚ, παραμένοντας αήττητος για πέμπτη σερί αγωνιστική, κι ενώ ξεκίνησε με δύο σερί ήττες!

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (90’+1 Μπακάκης), Νικολάου (59′ Λουίς), Πέρες, Λιάβας, Μπουζούκης (58′ Ρόα), Ντίας (71′ Μπελεβώνης), Λομόνακο (71′ Μαϊντεβατς)

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα (75′ Αμραμπατ), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (75′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (65′ Λιούμπιτσιτς), Περέιρα, Κοϊτά, Ελίασον (65′ Γκαρσία), Πινέδα (75′ Γκατσίνοβιτς), Πιερό.

Exit mobile version