29 Μαρτίου, 2024

Μπανάκι μανάκι

Στη Βάρκιζα βρέθηκαν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Γεωργία Βρανά

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το My Style Rocks, που ήταν εξαιρετικά θορυβώδης, καθώς κατηγόρησε ευθέως τους ανθρώπους της παραγωγής για ¨στημένες» καταστάσεις στο παιχνίδι με στόχο την άνοδο της τηλεθέασης η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε τα υγρά παιχνίδια στη Βάρκιζα με τη φίλη της Γεωργία Βρανά η οποία παραμένει στο παιχνίδι μόδας. Η ξανθιά καλλονή απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία των νοτίων προαστίων. svg%3E svg%3E

Η εκρηκτική Ευρυδίκη βρέθηκε στην παραλία όχι μόνη αλλά με ευχάριστη παρέα. Ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε επ’αυτοφώρο» με τη συμπαίκτριά της στο ριαλίτι μόδας του Γεωργία Βρανά με την οποία ήρθαν κοντά στα γυρίσματα και συνεχίζουν να κάνουν παρέα παρά το γεγονός ότι η μια έφυγε από το My Style Rocks και η άλλη έμεινε, διεκδικώντας ακόμη τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ένιωσα ότι έφτασα στα όριά μου»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ισχυρίστηκε πως σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, όταν και το My Style Rocks το είχε «πάρει πάνω» του ο Λάκης Γαβαλάς, φέτος το ριάλιτι είχε πολύ χαμηλά νούμερα. Όπως λέει, το εκρηκτικό του χαρακτήρα της άρεσε στον αρχισυντάκτη του My Style Rocks, που ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να τονώσει τα νούμερα της εκπομπής.

Ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως ένιωσε να φτάνει στα όριά της και αποφάσισε να αποχωρήσει. Περιγράφει δε πως η παραγωγή καθοδηγούσε με έναν τρόπο τους κριτές, ώστε η κριτική τους να είναι εμπρηστική και αυτό ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το «άι στο δ@@@@@» της Ευρυδικής Παπαδοπούλου πριν την αποχώρηση

Στο βίντεο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περιέγραψε πως έπειτα από μια ακόμη αρνητική κριτική βγήκε εκτός εαυτού και αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. «Ακούστηκε ένα «άι στο δ@@@@@» που είπα, ναι το είπα. Το είπα την ώρα που κρινόμουν πάνω στο stage, όταν μου έγινε κακή κριτική και μου είπαν ότι δεν έχω κανένα στιλ και ότι το μόνο που ξέρω είναι να δημιουργώ ίντριγκες και έτσι να επιβιώνω στο παιχνίδι» λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο βίντεο.

 

Περιγράφει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης την έκρινε αυστηρά για το στιλ της και σχολίασε πως «το φορμάτ του παιχνιδιού είναι εντελώς διαφορετικό και ότι λανθασμένα και λάθος πράττω να προσπαθώ με το χαρακτήρα μου να κερδίσω την παραμονή μου στο παιχνίδι». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υποστηρίζει πως τότε του συνέστησε να μιλήσει με την παραγωγή και να από κοινού να «αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να κάνω και να μου το πείτε κι εμένα να ξέρω».

Βίντεο: «Το άι στο δ@@@@@ δεν πήγαινε στον Κουδουνάρη»

Η συζήτηση εκείνη, σύμφωνα πάντα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατέληξε στην απόφαση να αποχωρήσει. «Το άι στο δ@@@@@ δεν πήγαινε στον κ. Κουδουνάρη, είναι επαγγελματίας, τον σέβομαι και τον εκτιμώ, πήγαινε στην παραγωγή γιατί δεν με προστάτευσαν καθόλου» σημειώνει.

Στο υπόλοιπο του βίντεο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περιγράφει πως η παραγωγή προσπάθησε να την αποτρέψει να φύγει. Η παίκτρια του My Style Rocks υποστηρίζει πως αρνούνταν να της δώσουν πίσω το κινητό της, ενώ της πήραν και τα κλειδιά. Όπως αναφέρει στο βίντεο, έπειτα από ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητο στη Βεΐκου και την παρέμβαση και της αστυνομίας, το θέμα λύθηκε και για εκείνη το My Style Rocks είναι οριστικά παρελθόν.

pagenews