23 Απριλίου, 2024

Κορωνοϊός: Το πάρτι των swingers πάει για Οκτώβρη – Τι λέει ο ξενοδόχος

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πλάνα για το πάρτι των swingers – Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο οποίο πραγματοποιείται το διάσημο πάρτι μιλά στο protothema.gr

Σαμπάνιες, θαλασσινά που ανεβάζουν τη λίμπιντο, σέξι ρούχα και θεματικές «πιπεράτες» βραδιές ανταλλαγής συντρόφων περιλαμβάνει το καθιερωμένο πάρτι swingers, οι οποίοι συγκεντρώνονταν σε ξενοδοχείο στην Κρήτη.

Αλλά όλα τα παραπάνω last year γιατί φέτος ο κορωνοϊός λειτούργησε αποτρεπτικά για τους swingers που ακύρωσαν το φετινό πάρτι τους και έτσι το μότο που κυριαρχούσε «όσο πιο πολλοί, τόσο πιο επιτυχημένη ανταλλαγή» αντικαθίσταται με το μότο «περνώ και μόνος ή μόνη μου καλά»!

Το γνωστό σε όλους πλέον «swinging» έχει μπει για τα καλά στη σύγχρονη ζωή εκατοντάδων ζευγαριών, τα οποία αναζητούν τη σαρκική απόλαυση έξω από τις νόρμες και τη ρουτίνα μιας συμβατικής σχέσης. Ωστόσο, σύμφωνα και με τον κ. Νίκο Χαλκιαδάκη, ιδιοκτήτη του πεντάστερου ξενοδοχείου στη Σταλίδα της Κρήτης αλλά και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ηρακλείου «το φετινό καθιερωμένο ταξίδι των swingers στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο μου αναβάλεται». Ο κ. Χαλκιαδάκης τόνισε ότι η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τους διοργανωτές λόγω φόβου για τον κορωνοϊό.

«Θα ερχόντουσαν ζευγάρια από 41 χώρες και μάλιστα από πληγείσες χώρες όπως η Ιταλία , το Χονγκ Κονγκ και το Ισραήλ . Ήδη είχαν ακυρώσει εξαρχής 15 ζευγάρια οπότε έπρεπε να πάρουμε κι εμείς την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι στην Κρήτη. Αν όλα πάνε καλά θα πραγματοποιηθεί τέλος Οκτώβρη ή αρχές του νέου έτους . Αυτό βέβαια για το ξενοδοχείο μας είναι μεγάλο πλήγμα γιατί είχαμε στηριχτεί οικονομικά σε αυτό το event αλλά έπρεπε να το ακυρώσουμε γιατί προέχει η υγεία όλων μας», επισήμανε ο κ. Χαλκιαδάκης.