25 Απριλίου, 2024

Αυνανάς έσπασε την καραντίνα με sms για «σωματική άσκηση»

Αμετανόητος, παρά τις συλλήψεις και τις καταδίκες του για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, φαίνεται πως είναι ένας 34χρονος Ροδίτης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης να αυνανίζεται μπροστά σε δύο κοπέλες, αφού προηγουμένως φρόντισε να στείλει το απαιτούμενο γραπτό μήνυμα για κατ’ εξαίρεση κυκλοφορία για… σωματική άσκηση!

Ο 34χρονος έβαλε το παντελόνι του, κάλυψε το κεφάλι του με την κουκούλα και ξεκίνησε για τζόκινγκ, αλλά κοντοστάθηκε σε μια μικρή σπηλιά, στον πεζόδρομο στις Κάτω Πέτρες, περιμένοντας να περάσουν δύο φίλες που είχε δει προηγουμένως ότι έκαναν τρέξιμο. Μόλις οι ανυποψίαστες κοπέλες πέρασαν από το σημείο, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται.

Οι νεαρές γυναίκες ταράχτηκαν και έφυγαν άρον άρον από το σημείο. Η μία από αυτές, ηλικίας 25 χρόνων, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να καταγγείλει το περιστατικό. Ανδρες της Ασφάλειας Ρόδου έσπευσαν στον πεζόδρομο και είδαν τον άντρα που, σύμφωνα με τις περιγραφές των κοριτσιών, φορούσε σκουρόχρωμη φόρμα και κουκούλα.

Ο 34χρονος παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα υπηρεσίας σε ρητή δικάσιμο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ποινή φυλάκισης

Όπως αποδείχθηκε, ο 34χρονος έχει «σκοτεινό» παρελθόν, αφού τον Δεκέμβριο του 2017 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου τού είχε επιβάλει με ομόφωνη απόφασή του ποινή φυλάκισης πέντε ετών για απόπειρα βιασμού ανήλικης!

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2018, με απόφαση που εξέδωσε το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ποινής. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία, η ποινή που επιβλήθηκε δεν μετατράπηκε σε χρηματική, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μην την αναστείλει ως την εξέταση της έφεσής του.

Επίσης, στις 27 Μαρτίου 2012 μια 17χρονη Ροδίτισσα είχε καταγγείλει ότι ενώ περπατούσε με μία φίλη της στην Τάφρο, στη Μεσαιωνική Πόλη, ένας άγνωστος με μαλλιά ράστα την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά της! Η ανήλικη κατέθεσε ότι τον χτύπησε και έφυγε τρέχοντας μαζί με τη φίλη της. Οι αστυνομικοί είχαν προσαγάγει τον τότε 26χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τη 17χρονη ως ο δράστης, ωστόσο μετά την απολογία του τον Ιούλιο του 2012 είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.