15 Ιουνίου, 2024

Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας. Η αλήθεια του για την εξαφάνιση της γυναίκας του

Διαβάστε ολόκληρο το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλου και τι γράφει για την πρώην σύζυγο του.

«Αν διαβάζετε αυτό την επιστολή σημαίνει ότι δεν είμαι πια εδώ», αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος.

Το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλου, που άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη μετά από δυο 24ωρα στο νοσοκομείο ύστερα από την απόπειρα που είχε κάνει στις αρχές της εβδομάδας, φέρνει στο φως η New York Post.

«Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση» γράφει ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα που αφήσε τη στιγμή που αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να το γεμίσει με καπνούς εξάτμισης για να αυτοκτονίσει.

«Αρκετά πια», γράφει στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο όπου επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το».

Ο 52χρονος Ελληνας κατασκευαστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού του, το πρωί της Τρίτης λίγες ώρες πριν το ραντεβού που είχε στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Φώτης Ντούλος ουσιαστικά ήταν κλινικά νεκρός μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του και αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα το βράδυ της Πέμπτης. Συγγενείς του Φώτη Ντούλου, μάλιστα, είχαν φύγει από την Ελλάδα αμέσως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας για να προλάβουν να τον αποχαιρετήσουν.

Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω του ο Φώτης Ντούλος ήταν γραμμένο σε μια κόλλα χαρτί με μπλε στυλό. Σε αυτό αναγράφεται η ημερομηνία 28/1/2020 την ημέρα δηλαδή που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορούνταν για την δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά ηλικίας 8 εώς 13 ετών. Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Στο σημείωμά του αναφέρθηκε στην Τζένιφερ Ντούλος μόνο για να σημειώσει ξανά ότι ούτε αυτός, ούτε οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η πρώην ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις και ο δικηγόρος Κεντ Μαχίνι έχουν κάποια σχέση με την «εξαφάνισή» της.

Για τα πέντε παιδιά του, τρεις γιοι και δυο κόρες, που τώρα ζουν με την μητέρα της Τζένιφερ ο Φώτης Ντούλος έγραψε: «Παρακαλώ ενημερώστε τα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για εκείνα αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας».

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε από προσώπου γης στις 24 Μαϊου του 2019, αφού πρώτα είχε αφήσει τα παιδιά της στα σχολεία τους.

Τι γράφει ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα αυτοκτονίας για την σύντροφό του

Ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα αυτοκτονίας του μίλησε άμεσα και τρυφερά για την τελευταία σύντροφό του την Αννα Κάρι, μια μελαχρινή, εντυπωσιακή γαλανομάτα η οποία μοιάζει εξαιρετικά τόσο με την εξαφανισμένη Τζένιφερ όσο και με την πρώην σύντροφο του Ντούλος Μισέλ Τρακόνις (που κατηγορείται επίσης για τη δολοφονία της Τζένιφερ).

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έμειναν μαζί μου αυτή τη δύσκολη στιγμή», κλείνει το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλος. «Πάνω απ ‘όλα την Άννα Κάρι. Λυπάμαι που σας άφησα και δεν συνέχισα τον αγώνα». Ο Ντούλος υπογράφει το σημείωμα αυτοκτονίας απλά ως «Φώτης».

Ο Φώτης Ντούλος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, με την Αννα Κάρι να έχει πληρώσει μέρος της εγγύσης των 6 εκατ. δολαρίων.

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορούνταν για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, η πρώην σύντροφός του Μισέλ Τρακόνις κατηγορήθηκε για συνωμοσία διάπραξης σε φόνο, όπως και ο δικηγόρος, φίλος του Φώτης Ντούλος.

Reduce bounce rates