24 Ιουνίου, 2024

Της «φορούσε κέρατο» ο άντρας της με… ΤΟΝ κολλητό του τον Βαγγέλη!

Η «πιπεράτη» υπόθεση με πρωταγωνιστές ένα ανδρόγυνο και τον εραστή του… συζύγου που είχε προκαλέσει αναστάτωση τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ρόδο ήρθε ξανά στο προσκήνιο με τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η απατημένη γυναίκα του Ροδίτη επιχειρηματία!

Με την προσφυγή της η 30χρονη ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς ισχυρίστηκε ότι την απατούσε με τον κολλητό του φίλο, έναν Κύπριο φωτογράφο ονόματι Βαγγέλη.

Επίσης ζητά από αυτόν να της καταβάλλει διατροφή ύψους 1.000 ευρώ μηνιαίως και να απειληθεί σε βάρος του προσωπική κράτηση έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για τη μη εκτέλεση των διατάξεων της απόφασης που εκδόθηκε, όπως και για μελλοντική παράβασή τους.

Σύμφωνα με την 30χρονη, η… πέτρα τού σκανδάλου μπήκε στη ζωή τους το 2017 και την κατέστρεψε ολοκληρωτικά, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η σχέση τού 36χρονου με τον Βαγγέλη ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αρχικά ο άντρας της παρουσίασε τον εραστή του ως έναν φίλο του από την Κύπρο, αλλά όταν άρχισε να της αρνιέται πεισματικά να κάνουν σεξ γρήγορα μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά της Ροδίτισσας.

Η δικαιολογία που προέβαλλε ο επιχειρηματίας ήταν ότι δήθεν είχε… ορμονολογικά προβλήματα, τα οποία προσπαθούσε να λύσει με ψυχολόγο, και πως θα έπρεπε να κάνει υπομονή, αν τον αγαπούσε!

Ξαναμμένος

Τον χειμώνα του 2018 η γυναίκα βγήκε από τα ρούχα της, όταν οι φαινομενικά ήρεμες οικογενειακές διακοπές στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκαν σε εφιάλτη, καθώς ξαφνικά είδε μπροστά της τον Βαγγέλη, ο οποίος είχε κολλήσει πάνω τους σαν… βδέλλα! Παριστάνοντας πως δεν έβλεπε την έκπληξη στο πρόσωπο της 30χρονης, ο… ξαναμμένος νεαρός είπε ότι ήθελε να τους κάνει μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να μείνει ούτε λεπτό μακριά από τον αγαπημένο του!

Και ενώ η γυναίκα δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να περιμένει κάτι χειρότερο, ο Βαγγέλης τούς ανακοίνωσε πως… ήρθε για να μείνει και τούς φορτώθηκε με το έτσι θέλω στο ενοικιαζόμενο σπίτι στη συμπρωτεύουσα, όπου είχαν καταλύσει οικογενειακώς.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο τραγική για την άτυχη μητέρα, αφού οι δύο άντρες περιδιάβαιναν στην όμορφη πόλη ως παράφορα ερωτευμένο ζευγαράκι, αφήνοντας μόνη την ίδια με τα παιδιά της. Τα βράδια δε η διασκέδαση χτυπούσε «κόκκινο» για το παράνομο γκέι ζευγάρι, αφού έβγαιναν μόνοι και επέστρεφαν τις πρωινές ώρες! Το Πάσχα τού 2018 ο 36χρονος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και εγκατέλειψε με συνοπτικές διαδικασίες όχι μόνο τη συζυγική στέγη αλλά και το νησί, καθώς μετακόμισε στο Λονδίνο όπου με τον φίλο του ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Προτού το κάνει αυτό, όμως, τακτοποίησε τα πάντα για να μπορεί να φύγει από τη Ρόδο δίχως να αφήσει πίσω του εκκρεμότητες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, πούλησε το ποσοστό από τις επιχειρήσεις του στο νησί και άνοιξε κατάστημα εστίασης στην αγγλική πρωτεύουσα.

Πάντως, δεν φέρεται ότι προτίθεται να αφήσει στη μοίρα τους τα δύο παιδιά του, καθώς είναι διατεθειμένος να πληρώνει μια γερή διατροφή, ενώ επιθυμεί να τα επισκέπτεται συχνά, να γνωρίζει πράγματα από τη ζωή τους και εκείνα να μη χάσουν την επαφή με τον πατέρα τους.

Reduce bounce rates