28 Μαΐου, 2024

Μόνο εδώ: Σε αυστηρή καραντίνα ο Τόλης! Πως ο κορωνοϊός απειλεί τον άρχοντα της πίστας. Η εύθραυστη υγεία του και οι εντολές των γιατρών…

Στις 26 Ιουλίου κλείνει τα 80 αλλά η υγεία του τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα τον Ιούλιο του 2015 στο Ιατρικό Κέντρο, είναι αρκετά κλονισμένη και ευάλωτη. Ειδικά μπροστά σε έναν τέτοιο φονικό κορωνοϊό.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν από τους πρώτους που διέκοψε τις εμφανίσεις που έκανε κάθε Τετάρτη στο Baraonda κατόπιν σύστασης των γιατρών που τον κουράρουν και οι οποίοι, όπως γνωρίζουμε, ποτέ δεν συμφώνησαν με τις νυχτερινές εμφανίσεις του.

Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για τον άρχοντα της πίστας αφού η παραμικρή έκθεσή του στον κορωνοϊό μπορεί να αποβεί μοιραία και λόγω ηλικίας και λόγω της ήδη βεβαρημένης υγείας του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί σε «κατ΄οίκον περιορισμό» και σε αυστηρή «καραντίνα» με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία να του διασφαλίζουν όσο μπορούν ένα ασφαλές περιβάλλον. Ο Τόλης ενημερώνεται καθημερινά για τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς του.

Reduce bounce rates