19 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι ζωή!!! Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε ακόμη και τζακούζι σε κελί των φυλακών

Σε απίστευτες καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού προχώρησε η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3.

Η κ. Νικολάου έχει τεθεί γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου και δήλωσε πως βρέθηκε ακόμη και τζακούζι σε κελί των φυλακών.

Ακόμη πρόσθεσε πως επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, ακόμα και να κάνουν πάρτι.

Η κ. Νικολάου ξεκαθάρισε πως το τζακούζι ξηλώθηκε και από τον Αύγουστο τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά.

Όσον αφορά τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, ανέφερε ότι στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, σημειώνοντας πάντως ότι αυτό αποτελεί φιλόδοξο στόχο.

Για το τι θα γίνει στον χώρο που βρίσκονται σήμερα οι φυλακές Κορυδαλλού, θα αποφασιστεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε η κ. Νικολάου, ενώ κατέληξε λέγοντας πως σε ένα με δυο μήνες θα έχει λυθεί το θέμα με την έλλειψη προσωπικού στις φυλακές.

newsit

Reduce bounce rates