29 Μαρτίου, 2024

Ζευγάρι με 28χρονο τεκνό η Άντζελα Δημητρίου!

Ζευγάρι με 28χρονο τεκνό η Άντζελα Δημητρίου! Αυτός ήταν ο 31 χρόνια μικρότερος σύντροφός της

Πολλά είναι αυτά που γνωρίζουμε για την Άντζελα Δημητρίου, όμως ελάχιστοι ξέρουν πως γύρω στο 2014 είχε δεσμό με έναν 28χρονο άνδρα, 31 χρόνια μικρότερο της!

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

“Το καινούριο πράγμα είναι άλλο πράγμα” φαίνεται να λέει η Άντζελα Δημητρίου, η οποία – μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Λεβεντάκη – βρήκε τον έρωτα σε 28χρονο αμόρε, γιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ζευγάρι με 28χρονο τεκνό η Άντζελα Δημητρίου! Αυτός ήταν ο 31 χρόνια μικρότερος σύντροφός της

Μάλιστα, απαθανατίστηκε μαζί του στα τέλη του καλοκαιριού στην Μύκονο. Σύμφωνα με το star.gr, το φερόμενο ως νέο αμόρε της Λαίδης ακούει στο όνομα Αποστόλης Ρομπόπουλος, ασχολείται με επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και είναι γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλου, ο οποίος μπήκε στη Βουλή το 2009 και παραιτήθηκε το 2011.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η γνωριμία της Άντζελας Δημητρίου με τον Αποστόλη έγινε στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο νεαρός που φέρεται ως αγαπημένος της έχουν κάνει κοινές εξόδους στη συμπρωτεύουσα, με πιο πρόσφατη στη μουσική σκηνή στην οποία τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος!”

Δεν είναι ο Πανταζής: Με αυτόν τον γνωστό τραγουδιστή είχε θυελλώδη σχέση η Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου για χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, είτε μέσα από τη δουλειά της στη δισκογραφία είτε μέσω της προσωπικής της ζωής.

Αρκετές δηλώσεις για τις σχέσεις που είχε έχουν προκαλέσει σάλο κατά καιρούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει πως αρκετοί άνδρες την πλήγωσαν.

Μια γνωστή ιστορία αγάπης ήταν αυτή με τον Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν ευοδώθηκε και οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως η «Λαίδη» είχε σχέση παλιότερα και με έναν άλλο γνωστό τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Σφυράκη!

Ζευγάρι με 28χρονο τεκνό η Άντζελα Δημητρίου! Αυτός ήταν ο 31 χρόνια μικρότερος σύντροφός της

Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει στον Πέτρο Κωστόπουλο για τη θυελλώδη σχέση τους:

«Το ειδύλλιο με την Άντζελα σε έκανε θέμα στα περιοδικά. Πώς το διαχειρίστηκες;»

«Έχασα τη μπάλα τελείως. Εγώ ήμουν ένας παρθένος οργανισμός σε όλη αυτή την κατάσταση, δεν ήξερα αν θα πάω εκεί να φάω και θα μας την έχουν στημένη φωτογράφοι και ξαφνικά να δω τη φάτσα μου στο περιοδικό και να γράφουν και διάφορα. Στην αρχή είχε πλάκα, αλλά μετά χάνεις τον έλεγχο και αρχίζει ο κόσμος και λέει “ο Νεκτάριος Σφυράκης που εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις για να κάνει γνωστό το όνομά του”. Αλλά δεν με επηρέασε καθόλου!», είχε πει ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του λαϊκού ρεπερτορίου, με την ίδια να έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της να ακουστεί μέχρι και εκτός συνόρων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι πωλήσεις των δίσκων της σε Ελλάδα και εξωτερικό ξεπερνούν τους 3.800.000 παγκοσμίως, δείχνοντας έτσι το πόσο δημοφιλής είναι η καλλιτέχνιδα, με την ίδια εσχάτως να «ξεσπά» δημόσια.

Η αρχή της και η ηλικία

Η ίδια ξεκίνησε το 1968, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Το 1970 εμφανίζεται στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της.

Ποια είναι, όμως, η ηλικία της; Σίγουρα δεν της φαίνεται. Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 14 Αυγούστου 1954, κάτι που σημαίνει πως το προσεχές καλοκαίρι θα γίνει 68 ετών, ενώ σίγουρα δείχνει αρκετά χρόνια νεότερη.