14 Ιουνίου, 2024

Ζάκυνθος: Άνοιξαν το φέρετρο και ανακάλυψαν πως κήδευαν λάθος άνθρωπο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς μίας γυναίκας η οποία κηδευόταν στη Ζάκυνθο. Όταν άνοιξαν το φέρετρο δεν αντίκρισαν μέσα τον άνθρωπό τους.

Στην εκκλησία χωριού του Λαγανά στη Ζάκυνθο, άρχιζε η νεκρώσιμος ακολουθία μίας ηλικιωμένης, παρουσία συγγενών και φίλων.

Όταν τελείωσε η εξόδιος ακολουθία τα παιδιά και τα εγγόνια της μακαρίτισσας, ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τη συγγενή τους.

Και εκεί ακολούθησε το σοκ…

Όταν άνοιξε το φέρετρο, αναφέρει η ΕΡΤ, διαπίστωσαν ότι τόση ώρα μοιρολογούσαν και έκλαιγαν μια ξένη! Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς έξω φρενών να φωνάζουν και να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών, να τους ενημερώσουν που βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι από λάθος – είτε του γραφείου τελετών, είτε του νεκροτομείου η γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα, αντί άλλης από μια άλλη οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν άνοιξε το φέρετρο, σε χωριό της ευρύτερης περιοχής των Αλυκών.

Τότε ξεκίνησε η δυσχερής διαδικασία της ενημέρωσης της άλλης οικογένειας, ότι κήδεψαν και έθαψαν μια ξένη γυναίκα, η εκταφή της και η μεταφορά της στο χωριό της περιοχής του Λαγανά, όπου οι συγγενείς περίμεναν στην εκκλησία, να κάνουν εκ νέου τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από κάποια από τις δύο οικογένειες.

 

Reduce bounce rates