16 Μαΐου, 2024

«Υπερπαραγωγή» ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη: «Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι»

«Πρώτη πρώτη στο παπούτσι μου έγραψα την Κατερίνα Καινούργιου. Της το έχω τάξει και της έχω έτοιμο και τον γαμπρό»

«Υπερπαραγωγή» ήταν ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη. Μάλιστα οι νεόνυμφοι ανέφεραν πως την πρώτη νύχτα θα κάνουν παιδάκι.

Το ζευγάρι μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την τελετή. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο κόστισε το μονόπετρο.

«Πίστευα ότι η νύφη δε θα έρθει αλλά τελικά ήρθε. Ήθελα να μου πατήσει το πόδι» είπε αρχικά ο γαμπρός, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να τονίζει πως «τηρούμε πάντα τα ήθη και τα έθιμα. Εννοείται το πάτησα».

«Στο παπούτσι μου έγραψα πρώτη πρώτη την Κατερίνα Καινούργιου, μετά Μαρία Μπακοδήμου και μετά Αφροδίτη Γραμμέλη» πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Έπαθα σοκ όταν την είδα με το νυφικό. Είναι κάτι το σούπερ wow. Ήταν τελικά όσο όμορφη πίστευα ότι θα είναι. Ήταν γραμμένο ότι γίνει ο γάμος μας» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης, με τη νύφη να καταλήγει: «Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι».

Καψούρα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος μας, είναι κιμπάρης ο άνδρας μου»

Κι άλλες αναλυτικές λεπτομέρειες για τον γάμο της μοιράστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε δηλώσεις που έκανε μέσω της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον μέλλοντα σύζυγό της, Νεκτάριο, η ίδια σχολίασε πως: «Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο άνδρας μου θα μου πάρει τη θέση και ότι είναι influencer. Του έχουν κάνει αιτήματα στα social media πολλές γυναίκες και εννοείται ότι δεν κάνει την αποδοχή. Άμα καμία του στείλει μήνυμα της απαντάω εγώ και λέω “γεια σου αγαπημένη μου, είμαι Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;”».

Στην πορεία, τη ρώτησαν για το κόστος του γάμου τους, κάτι στο οποίο και απάντησε: «Κόστισε ο γάμος, δεν θέλω να το ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του ‘χω πει και λίγο ψέματα» και μετά παραδέχτηκε ότι ο γάμος έχει κοστίσει περίπου 50.000 ευρώ. «Να σου πω κάτι είναι κιμπάρης, είναι large, γαλαντόμος δεν μου έχει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα, με έχει βασίλισσα» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.