Βριλήσσια: «Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ, νιώθω αηδιασμένη! Έχω καταρρεύσει» – Ράκος η θετή κόρη του σάτυρου κομμωτή

«Η μητέρα μου δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν ενημερώθηκε. Ήταν πολύ στοργικός μαζί μας. Ελπίζουμε να τιμωρηθεί»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την έντονη απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά του πατριού της εξέφρασε την Τρίτη μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και το Γιώργο Λιάγκα, η κόρη της συζύγου του κομμωτή από τα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη να έχει τοποθετήσει κάμερες στους ιδιωτικούς της χώρους (μπάνιο, υπνοδωμάτιο) αλλά και στην τουαλέτα του κομμωτηρίου του, παρακολουθώντας έτσι την ίδια και πλήθος άλλων γυναικών σε προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συναίνεση ούτε καν τη γνώση τους.

Η 29χρονη κοπέλα συντετριμμένη με όσα αποκαλύφθηκαν, δήλωσε ότι όλα τα χρόνια κατά τα οποία ζούσαν όλοι μαζί, ο άνδρας έκρυβε τόσο καλά τη συμπεριφορά του που ούτε για μια στιγμή δε θα μπορούσε να υποπτευθεί μια τέτοια πράξη.

«Όχι απλά δεν το είπε ποτέ, όχι απλά δεν έδωσε αφορμή να το υποψιαστούμε, αλλά αντιθέτως επιδείκνυε άψογη συμπεριφορά για να μας παραπλανεί», ανέφερε η κοπέλα κάνοντας λόγο για ευγένεια, οικογενειακή ευημερία, δώρα, ταξίδια, καθημερινές εξυπηρετήσεις και τόσες άλλες στιγμές που έδειχναν να συναποτελούν μια ευτυχισμένη καθημερινότητα.

«Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ, νιώθω αηδιασμένη! Έχω καταρρεύσει»

«Η μητέρα μου δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν ενημερώθηκε. Ήταν πολύ στοργικός μαζί μας. Ελπίζουμε να τιμωρηθεί και να μείνει μέσα αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε στους δημοσιογράφους η 29χρονη, θετή κόρη του κομμωτή.

Η ίδια συνέχισε τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ, νιώθω αηδιασμένη. Ούτε το messenger δεν έχω ανοίξει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχουμε πάθει τραυματικό σοκ. Περνούσε πολύ χρόνο στις τουαλέτες στο κομμωτήριο».

YouTube player

 

Exit mobile version