25 Απριλίου, 2024

Βόμβες από τη Ναταλία Γερμανού για Λιάγκα-Τσολάκη! Άγριο σούσουρο με τα υπονοούμενα για την… ιδιαίτερη χημεία τους: «Έχουν αποκτήσει άλλη σχέση»…

Σαν κεραυνός έπεσαν τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Ελένη Τσολάκη. Σχόλια τα οποία ενίσχυσε και το πάνελ του «Καλύτερα δεν γίνεται», προκαλώντας μεγάλη αμηχανία στους «θιγόμενους».

Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από τηλεοπτικές εκπομπές, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Τσολάκη και εντελώς αναπάντεχα έριξε βόμβες με όσα είπε, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κυρίως την συμπαρουσιάστριά του Λιάγκα η οποία, ως γνωστόν, είναι παντρεμένη.

Τι είπε, λοιπόν, η Ναταλία που θα προκαλέσει μεγάλο σούσουρο:»Εγώ θα ήθελα αυτούς τους δυο να τους δω μαζί, μόνους τους, σε δική τους εκπομπή. Θα τους έβλεπα ως το επόμενο τηλεοπτικό ζευγάρι. Έχουν μια ιδιαίτερη χημεία. Έχουν δέσει πολύ οι δυο τους, έχουν αποκτήσει μια άλλη σχέση», για να τη σιγοντάρουν ο Κώστας Τσουρόας και η Φωτεινή Πετρόγιαννη η οποία αποκάλυψε πως κάνουν πολύ παρέα και εκτός δουλειάς. «Τον ατακάρει, κάνουν πλάκες κι εκείνος την πειράζει. Είναι διαφορετικός απέναντι στην Ελένη απ’ ότι είναι στους άλλους», πρόσθεσε η Πετρόγιαννη.

Σχόλια, αποκαλύψεις και υπονοούμενα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα και ακόμα πιο σίγουρα δεν θα άκουσαν καθόλου ευχάριστα οι πρωταγωνιστές τους…