24 Μαΐου, 2024

ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΠΑΓΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό πάνελ το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο δεν το απέκλεισε.

Είπε ο κ. Κυρανάκης: «Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

Ο κ. Κυρανάκης, είπε ακόμα: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4mq4w_5Byow]
Reduce bounce rates