Βόμβα με νέο π@ρvό: Πανελίστας-παρουσιαστής στη δίνη, έξαλλη γνωστή επιχειρηματίας. Πασίγνωστο όνομα

Βόμβα με νέο π@ρvό: Πανελίστας-παρουσιαστής στη δίνη, έξαλλη γνωστή επιχειρηματίας. Πασίγνωστο όνομα

Τι δήλωσε η γνωστή επιχειρηματίας για τον πασίγνωστο παρουσιαστή – πανελίστα που συνεχίζει να είναι στην τηλεόραση; Εκκρεμεί η αγωγή σε βάρος του.

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το φαινόμενο της εκδικητικής π@ρνογραφίας με επίκεντρο γνωστό παρουσιαστή-πανελίστα και επιχειρηματία.

Ανάστατη είναι η σόουμπιζ με τις πληροφορίες για γνωστό παρουσιαστή-πανελίστα και καταγγελίες από την επίσης γνωστή επιχειρηματία και πρώην σύντροφο του.

Το όνομα του παρουσιαστή-πανελίστα προκαλεί αίσθηση, καθώς είναι ακόμα πιο γνωστός από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έχει καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση.

Μάλιστα γίνεται προσπάθεια από συγκεκριμένους κύκλους να «θαφτεί» το θέμα και να μην αναπαραχθεί γιατί θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Αρκεί να δει κάποιος ποιες ιστοσελίδες μεταδίδουν την εν λόγω είδηση για να καταλάβει ποιος όμιλος πλήττεται.

Την Δευτέρα, στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μίλησε για υποθέσεις που έχει αναλάβει και προκαλούν αίσθηση.

Μία από αυτές αφορά γνωστό παρουσιαστή που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του, γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας, πως έδωσε στον άνδρα με τον οποίο εκείνη έχει σχέση σήμερα, ρoζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της ίδιας με εκείνον (ενν τον δημοσιογράφο) από την περίοδο της σχέσης τους.

Όπως είπε ο κ. Λύτρας έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, ωστόσο σε ότι αφορά το ποινικό σκέλος, η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο.

Την Τρίτη, μιλώντας μέσω του συνηγόρου της, στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινοπώρου, η επιχειρηματίας οργισμένη είπε πως «παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ.

Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι.

Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».

YouTube player

Ποιος ο γνωστός παρουσιαστής πανελίστας – όνομα

Στην αρχή η είδηση έκανε λόγο για παρουσιαστή – δημοσιογράφο.

Όμως οι πληροφορίες του fimes.gr λένε ότι δεν είναι τελικά δημοσιογράφος, αλλά ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές – πανελίστες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο εν λόγω παρουσιαστής δουλεύει σε καθημερινή εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας.

Μάλιστα στο παρελθόν, έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με την προσωπική ζωή και τις σχέσεις του.

Δείτε βίντεο με αποκαλύψεις για τον γνωστό παρουσιαστή-πανελίστα και την επιχειρηματία που τον καταγγέλει:

Exit mobile version