«Βόμβα» από Απόστολο Γκλέτσο: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει…»

«Βόμβα» από Απόστολο Γκλέτσο: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει…»

«Στις εκλογές θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα – Ο γάμος μου κράτησε 17 μέρες»

Με τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα θα κατέβει στις εκλογές 2023 ο Απόστολος Γκλέτσος, που θα είναι υποψήφιος ξανά για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. «Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα. Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια» είπε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για τις δηλώσεις που έχει κάνει για τους ομοφυλόφιλους, ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη του. «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Δεν είμαι της συντροφικότητας, είμαι με τα φεγγάρια μου. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα βγαίνω και να το λέω. Βαριέμαι να ασχολούνται μαζί μου» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία. Πολλές φορές η κόρη μου, μου έχει πει για πράγματα που έχω πει και δεν της αρέσαν. Τα λεμέ μεταξύ μας. Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά».

«Ο γάμος μου κράτησε 17 μέρες»

Για τις εκδηλώσεις αγάπης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είπε. «Είναι δικό του θέμα κάποιος να δείχνει την αγάπη του. Να τους κρίνω εγώ; Ποιος είμαι εγώ; Ούτε ιδιωτικά δεν τολμάω να τους κρίνω, όχι δημόσια. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου, που δεν έχουν γίνει γνωστές. Έχω ερωτευτεί γυναίκες μέσα από την δουλειά, κάναμε 16 ώρες αυτή την δουλειά, από που θα ερωτευόμουν από την τράπεζα;», σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την Μιμή Ντενίση ανέφερε πως, «με την Μιμή Ντενίση ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια και μετά γίναμε και στην πραγματικότητα. Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται».

 

Exit mobile version