1 Μαΐου, 2024

Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία για το bullying στον 7χρονο

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση

Από Ανθή Κουρεντζή

Εντολή για προκαταρκτική δικαστική έρευνα δόθηκε για την υπόθεση bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή Δημοτικού Σχολείου της Νέας Ιωνίας στον Βόλο που κατήγγειλε η μητέρα του

Η Εισαγγελία Βόλου έχει ήδη δώσει σχετική εντολή στην Αστυνομία για να διερευνηθεί η καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης που έκανε η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με την οποία, μεγαλύτερος μαθητής του σχολείου κατέβασε το παντελόνι του μικρού μαθητή και ζωγράφισε τρίλιζα στα οπίσθιά του.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, θα ληφθούν καταθέσεις από τους καταγγέλλοντες κηδεμόνες του παιδιού, τους γονείς του μαθητή, που φέρεται να άσκησε bullying στον μικρότερο συμμαθητή του, την διευθύντρια και τους δασκάλους επόπτες.

Βόλος: «Ένιωθα πως με υποβιβάζουν όταν πήγα στη διεύθυνση του σχολείου» – Ξεσπά ο πατέρας του 7χρονου μαθητή που έπαιξαν τρίλιζα στο κορμί του

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό bullying, αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, με θύμα ένα αγοράκι 7 χρονών. Σύμφωνα με την μητέρα του 7χρονου, που κατήγγειλε το περιστατικό, ένας συμμαθητής του, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Για το περιστατικό, που εντείνει τις ανησυχίες για την έξαρση του φαινομένου στα σχολεία, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS ο πατέρας του παιδιού.