19 Μαΐου, 2024

Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε» – Ο λόγος που δέχτηκε επίθεση στην Αυστραλία

«Με έπιασε και μου κόπηκε ο σταυρός. Μετά μου ζήτησε συγγνώμη»

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε στην Αυστραλία, αποκαλύπτοντας το λόγο. «Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για το περιστατικό βίας που δέχτηκε στην Αυστραλία, όταν ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο, ένας άνδρας σηκώθηκε και τον έπιασε από τον λαιμό.

«Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία με τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Τα μαγαζιά στην Αυστραλία κλείνουν αυστηρά στις 1:30 το βράδυ. Ήταν μια παρέα με καραμπινάτους οπαδούς μου. Ένα παιδί μου ζήτησε ξανά και ξανά το τραγούδι «Γαρδένια». Δεν πρόλαβα να πω κάτι και μου έκανε επίθεση. Το είπα μία, το είπα δύο. Άντε λέω να του κάνω το χατίρι να το πω και τρίτη.

Σε αυτό το διάστημα η επιχειρηματίας μου λέει “Σε παρακαλώ, τελείωνε”. Περίμενε η αστυνομία έξω, 1:31 σου ρίχνουν πρόστιμο. Δεν πρόλαβα να πω κάτι στα παιδιά. Οι μουσικοί ξεκίνησαν άλλο κομμάτι και εκείνος μου έκανε επίθεση, πιωμένος. Με έπιασε και μου κόπηκε ο σταυρός. Μετά μου ζήτησε συγγνώμη. Με το παιδί ήμασταν αγκαλιά πριν. Έχει λήξει το θέμα. Το παιδί ήταν οπαδός μου. Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν πήγα στην Αυστραλία για να φλερτάρω» αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Βασίλης Τερλέγκας για την αφοσίωσή του στον Άγιο Παΐσιο: «Καλύτερα να μου βρίσεις τους γονείς παρά εκείνον»

Στην αγάπη που τρέφει για τον Άγιο Παΐσιο αναφέρθηκε ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αφοσίωσή του στην πίστη λέγοντας πως τον Άγιο Παΐσιο τον έχει στην κορυφή των αγίων. Μάλιστα, λέει πως είναι προτιμότερο για εκείνον να του βρίσεις τους γονείς παρά τον Άγιο.

 

Reduce bounce rates