20 Απριλίου, 2024

Τζόγος, χρέη, φυλακή: Ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή της Άντζελας Δημητρίου!

Τζόγος, χρέη, φυλακή: Ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή της Άντζελας Δημητρίου!

Τα προβλήματα στη ζωή της τραγουδίστριας

Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με τον τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτή την εξάρτηση, αλλά και για τους καβγάδες με την κόρη και τους δικούς της ανθρώπους αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου στο Εγώ, δίνοντας ουσιαστικά ένα μάθημα ζωής.

Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος σου;

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα».

Τζόγος, χρέη, φυλακή: Ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή της Άντζελας Δημητρίου!

Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

«Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι’ αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο… Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω».

Πόσα χρήματα έχασες;

«Αρκετά».

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ;

«Λιγότερα. Δεν κοιτώ τα λεφτά, όσο τι έχασα από τη ζωή μου.Είχα καβγάδες με το παιδί μου, με τους δικούς μου ανθρώπους».