23 Απριλίου, 2024

Τρυφερές στιγμές για Τούνη και Αλεξάνδρου – Στο “φως” φωτογραφίες του ζευγαριού!

Τρυφερές στιγμές για Τούνη και Αλεξάνδρου – Στο “φως” φωτογραφίες του ζευγαριού!

Μαζί στη Νάξο το νέο ζευγάρι της showbiz

Φήμες ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι μαζί, λίγο μετά τον χωρισμό της influencer με τον Γιάννη Σιδεράκη. Η ίδια στο Youweekly.gr δεν θέλησε ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει το περιστατικό ενώ το γνωστό μοντέλο διέψευσε κατηγορηματικά την σχέση τους.

Ο φωτογραφικός φακός της Espresso.gr τους απαθανάτισε να χαλαρώνουν στην παραλία της Νάξου ενώ απολάμβαναν τον ναργιλέ τους. Η Ιωάννα Τούνη δεν άφηνε στιγμή το μοντέλο από την αγκαλιά της και έδειχναν ευτυχισμένοι. Αν είναι απλά φίλοι ή στο ξεκίνημα ενός love story εκείνοι το ξέρουν και με την πάροδο του χρόνου θα μάθουμε κι εμείς.

Οι παπαρατσικές φωτογραφίες για Τούνη – Αλεξάνδρου

Τούνη σχέση
Τούνη Αλεξάνδρου
Τούνη γκόμενος

Αγόρασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και έτσι αγόρασε το δικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πάρει το δικό της σπίτι και επιτέλους τα κατάφερε.

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω», είπε η Ιωάννα Τούνη.