8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τροχαία, αυτοκτονία και δολοφονία: 3+1 παίκτες ελληνικών ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή

Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου. Στο μυαλό λοιπόν “ξύπνησε” μνήμες από τους θανάτους και άλλων παικτών ελληνικών ριάλιτι που έφυγαν εντελώς ξαφνικά από την ζωή και η είδηση της απώλειας τους συγκλόνισε τον κόσμο.

Δεν ήταν μόνο η Ντέμη Γεωργίου…

Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου. Στο μυαλό λοιπόν “ξύπνησε” μνήμες από τους θανάτους και άλλων παικτών ελληνικών ριάλιτι που έφυγαν εντελώς ξαφνικά από την ζωή και η είδηση της απώλειας τους συγκλόνισε τον κόσμο.

Άλλοι ήταν θύματα τροχαίου, είχαμε όμως και μια δολοφονία που προκάλεσε τεράστιο σάλο και ανθρωποκυνηγητό από τις Αρχές, αλλά και μια αυτοκτονία

Οι 4 παίκτες ελληνικών ριάλιτι που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή

Γιώργος Νάδιας

Τον Γιώργο Νάιδα τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Bar που προβαλλόταν στο MEGA. Ήταν ένα ριάλιτι εγκλεισμού σαν το Big Brother, το οποίο προβλήθηκε πριν από τον Μεγάλο αδερφό.

Ο παίκτης λοιπόν μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι και συγκεκριμένα το 2008 σε ηλικία 33 ετών, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με την μηχανή του στην Νάξο όπου υπέστη ρήξη πνεύμονα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για αρκετά χρόνια όλοι πίστευαν πως ο θάνατος του ήταν ατύχημα, ωστόσο ο γιατρός που τον είχε εγχειρίσει τελικά καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού κατηγορήθηκε για ολιγωρία και μοιραίες καθυστερήσεις.

«Πρόκειται για έγκλημα. Στη θέση του δικού μου παιδιού μπορούσε να είναι ο καθένας. Απλώς κάποιοι επέλεξαν να περιμένουν να ξεψαρίσει το καΐκι έως ότου αποφασίσουν να μεταφέρουν τον Γιώργο. Ετσι έχουν μάθει να μεταφέρουν τους ασθενείς στα νησιά. Και δυστυχώς είναι κάτι που εξακολουθεί να ισχύει ακόμη» είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος, αφού η μεταφορά του από την Νάξο στο νοσοκομείο της Σύρου έγινε με ψαροκάικο.

Γιάννης Βάκρινος

Ο Γιάννης Βάκρινος μας συστήθηκε μέσα από την Φάρμα το 2003 που έπαιζε στο MEGA. Ήταν τότε ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς παίκτες για αυτό ο θάνατος του προκάλεσε τεράστιο σοκ.

Μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του έδωσε για 20 ημέρες μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Τελικά 20 ημέρες μετά και αφού είχε υποστεί τραύματα σε ζωτικά του όργανα, έφυγε από την ζωή το 2012.

 

Γιάννης Βάκρινος Φάρμα θάνατος

 

Τάσος Μπερδέσης

Το κοινό συγκλονίστηκε επίσης και το 2021 όταν τον Μάιο δολοφόνησαν τον Τάσο Μπερδέση. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πυγμάχος που έγινε γνωστός από το Survival Secret του Epsilon που κατέκτησε πολλές διακρίσεις συμμετέχοντας σε σημαντικούς αγώνες και ήταν πρωταθλητής Ελλάδος, είχε ακουστεί πως συμμετείχε του σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο 39χρονος δολοφονήθηκε έξω από το πυγμαχικό σύλλογο στην περιοχή της Βάρης όταν ένα αυτοκίνητο τον πλησίασε και άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

 

Τάσος Μπερδέσης δολοφονία μητέρα

Ερμής Καραγιάννης

Πριν από μερικούς μήνες η Αναστασία Γιούσεφ αποκάλυψε πως ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης, έφυγε από την ζωή, δημοσιεύοντας βίντεο από την κηδεία του. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 23χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του πέφτοντας από το μπαλκόνι μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

«Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε απ’ τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι πως ήταν τόσο χαρούμενος, ότι ένιωθε μια γαλήνη την ώρα που το έκανε. Και που το λέω δεν μπορώ να το πιστέψω πως τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο», είχε ειπωθεί χαρακτηριστικά.

 

Ερμής Καραγιάννης GNTM αυτοκτονία

 

Reduce bounce rates