29 Απριλίου, 2024

Τράβαγε τα μαλλιά της και η Μακρυπούλια: «Δεν ξαναέτυχε στα 7 χρόνια του Ρουκ Ζουκ – Αξίζουν θέση στο Ράδιο Αρβύλα»

Έσπασαν κάθε ρεκόρ στο πλατό του ΑΝΤ1

Ρουκ Ζουκ: Viral έγιναν οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν σήμερα 29/2 στον τελικό και να διεκδικήσουν τα 5.000 ευρώ. Και μπορεί να κατάφεραν να πάνε μέχρι εκεί όμως το κοινό απογοητεύτηκε από τις γνώσεις τους και τις απαντήσεις που έδωσαν.

Η πρώτη κατηγορία ήταν τα «είδη υγιεινής» και οι παίκτριες ανέφεραν περισσότερα είδη καθαρισμού και καμία σωστή απάντηση. Το δεύτερο θέμα ήταν ο «Δημήτρης Κουτσούμπας». Ο παίκτης που έπρεπε να δώσει τις απαντήσεις δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας.

«Λυπάμαι που το μαθαίνεις από εμένα Βαγγέλη μου, ο Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός μας», του είπε η Ζέτα Μακρυπούλια. Εν τέλει δεν κέρδισαν τίποτα αλλά κατάφεραν να γίνουν viral στο Twitter!

Ρουκ Ζουκ: Απίστευτοι – Έσπασαν το ρεκόρ του παιχνιδιού

«Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα», τους είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση: Παίκτης τρέλανε την Ζέτα Μακρυπούλια με το τσιφτετέλι της χρονιάς (video)

Πήγε για να παίξει αλλά κατέληξε να… λικνίζεται σε ρυθμούς τσιφτετελιού ξεσηκώνοντας παίκτες και κοινό με το λίκνισμά του.

Ο παίκτης της ομάδας «Τα αθώα κουτάβια», μόνο αθώος δεν αποδείχτηκε αφού πριν σύρει τον χορό, φρόντισε να ενημερώσει τη Ζέτα Μακρυπούλια πως είναι «φωτιά».

Και δεν έμεινε στα λόγια! Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια με το στούντιο να μετατρέπεται σε πίστα και την παρουσιάστρια να αδυνατεί πλέον να συγκρατήσει τα γέλια της. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως το’ χει. Και για του λόγου το αληθές, απολαύστε!

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της – «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε

Ένα «μαγικό» τσιφτετέλι κυκλοφορεί με πάνω από 600.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ πενταετίας να χορεύει αισθησιακά, «τρίζοντας» τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το «Άναψε το τσιγάρο», με την ίδια να σηκώνεται και να «αναστατώνει» την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό, αν και βέβαια εδώ μπορείτε να δείτε γιατί ο χορός αυτός είναι τρόπος έκφρασης, όταν αφορά το τσιγγάνικο τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο

Κουκλάρα παίκτρια του Survivor ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads,

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι “μία είναι η ουσία” η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν! Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!