19 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Κάλυμνο: 75χρονος έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του – Ανασύρθηκε νεκρός

Τραγωδία στην Κάλυμνο: 75χρονος έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του – Ανασύρθηκε νεκρός

Τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την Κάλυμνο! Ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών βρέθηκε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, 75χρονος, κάτοικος Καλύμνου, έχασε τον έλεγχο, περίπου 200 μέτρα μετά τα Αργινώντα με κατεύθυνση προς Καστέλι και έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Επί τόπου έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου, τόσο από ξηρά όσο και με πλωτό σκάφος και με συνδρομή δύτη ανέσυραν τον οδηγό του αυτοκινήτου που ήδη ήταν νεκρός.

Δείτε βίντεο του kalymnos-news από το δυστύχημα:

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Ανείπωτη τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρός 24χρονος – Τον βρήκε ο φίλος του

Ακόμα μια τραγωδία διαδραματίστηκε στην Κρήτη, μετά τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο, καθώς 24χρονος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε καθώς είχε έρθει στη χώρα για διακοπές. Τον 24χρονο τον βρήκε ο φίλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας φίλος του άτυχου νεαρού μπήκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έμενε ο 24χρονος Νορβηγός στα Χανιά και αντίκρισε το άψυχο σώμα του.

Άμεσα ειδοποίησε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου οι οποίοι και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

 Ανείπωτη τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρός 24χρονος - Τον βρήκε ο φίλος του

Οι διασώστες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή ενώ μετέφεραν την σορό του στο νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αλλά και της αυτοχειρίας.

Ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος βρισκόταν με τους φίλους του στην Κρήτη απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του.