28 Φεβρουαρίου, 2024

Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο: «Πάσχει από…»

Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο: «Πάσχει από…»

Τι συμβαίνει πραγματικά;

Το θέμα της κατάστασης της υγείας του Γιώργου Μαρίνου σκεπάζεται από διάφορα «σύννεφα», αφού ο ίδιος δεν εμφανίζεται και τα ερωτήματα αυξάνονται διαρκώς.

Εδώ κι αρκετά χρόνια η τύχη του αγνοείται, αφού δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του που τον αναζητούν. Μεταξύ αυτών είναι και η Σόφη Ζαννίνου, η οποία είχε ερωτηθεί για την τύχη του κορυφαίου σόουμαν, με την απάντησή της να δημιουργεί νέα ερωτηματικά, τη στιγμή που έχει τοποθετηθεί και ο άνθρωπος που τον προσέχει.

Η αποκάλυψη για το τι συμβαίνει πραγματικά

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δε θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο για αυτόν που το άκουσε, αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επαφή. Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά κι ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν πάρα πολύ φίλοι», τόνισε η Σόφη Ζαννίνου στο «Στούντιο 4».