20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραγικές ώρες για τον Οδυσσέα Σταμούλη – Στο νεκροτομείο της Σάμου δίπλα στο παιδί του

Τραγικές ώρες για τον Οδυσσέα Σταμούλη – Στο νεκροτομείο της Σάμου δίπλα στο παιδί του

Ανείπωτος πόνος στην οικογένεια

Από Ελεωνόρα – Βασιλική Πατρικαλάκη

Ολοκληρώθηκε σήμερα (12/8) η διαδικασία της νεκροψίας του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη η οποία «έδειξε» καθαρό πνιγμό ως αιτία θανάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός και η οικογένειά του, βιώνουν τις πιο τραγικές ώρες της ζωής τους. Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο που έχασε τη ζωή του από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας, η κηδεία θα γίνει στις 11π.μ στο Νεκροταφείο Καλλιθέας, ενώ με νέα ανάρτηση, η οικογένεια απαντά για τον ηθοποιό, ο οποίος βρίσκεται στη Σάμο για να συνοδεύσει με το πλοίο τον γιο του στην τελευταία του κατοικία.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη»

Δείτε την ανάρτηση:

 

Τραγικές ώρες για τον Οδυσσέα Σταμούλη - Στο νεκροτομείο της Σάμου δίπλα στο παιδί του

 

Σπύρος Φωκάς: Το συγκινητικό «αντίο» στη Λιζέτα Νικολάου και τον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη

Σε κέντρο αποκατάστασης βρίσκεται πλέον ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στη χολή και διέφυγε τον κίνδυνο.

Από εκεί πληροφορήθηκε τον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου αλλά και του 11χρονου παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη που ανασύρθηκε νεκρό σε παραλία της Ικαρίας.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η σύζυγος του 85χρονου ηθοποιού μετέφερε τα συλληπτήριά του. «Στο φως τώρα Λιζέτα μου. Στην αιωνιότητα Χρηστάκη. Σπύρος», έγραψε η Λίλιαν Φωκά εκ μέρους του συζύγου της.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, πριν από λίγες μέρες, ο Σπύρος Φωκάς είχε ευχηθεί στη Λιζέτα Νικολάου, που τότε ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Σοκ στο Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ασθενής έκανε βουτιά θανάτου στο κενό

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», το πρωί του Σαββάτου (12/8), καθώς ένας 55χρονος ασθενής αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ασθενής νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ενώ αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα.

Ξαφνικά σήμερα το πρωί άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 55χρονος κατέληξε, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ασθενής

Reduce bounce rates