29 Απριλίου, 2024

Τραγικές ώρες για τη Μιμή Ντενίση: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της – «Αγαπημένε μου, σου ανήκει ένα μέρος από ό,τι έγινα»

Αβάσταχτος ο πόνος της ηθοποιού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μιμή Ντενίση με τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη, το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου.

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η Μιμή Ντενίση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφότου έμαθε για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο η ηθοποιός είχε παντρευτεί από το 1981 έως το 1988.

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι εγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσενα. Αγαπημένε μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

αψε η Μιμή Ντενίση.

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι, ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά και η τελευταία του σύζυγος, Μαρίνα Ψάλτη

Τη θλίψη σκόρπισε στον κόσμο του πολιτισμού η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φέρτη, σε ηλικία 86 ετών, το πρωί της Κυριακής (14/4).

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής άφησε το στίγμα του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ η ιδιαίτερα εκφραστική φωνή του, «έντυσε» πληθώρα διαφημίσεων στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Με καταγωγή από το χωριό Δάφνη του νομού Φθιώτιδας, ο Γιάννης Φέρτης αποφοίτησε από τη σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν το 1958.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο σπουδαίος ηθοποιός έκανε τρεις γάμους, χωρίς να αποκτήσει παιδιά. Ο ίδιος έχει δηλώσει για αυτή τη συγκυρία:

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά. Από βλακεία δεν έκανα γιατί… να μην πω γιατί θα αναφερθώ σε γυναίκα. Ήθελε και δεν μπορούσε. Μετά πέρασαν κάποια χρόνια που δεν ήθελα πια κι όταν παντρεύτηκα με τη Μαρίνα, ήμουν μεγάλος στα 63 και της είπα πως δε θέλω, γιατί μπορεί σε 2-3 χρόνια να πεθάνω. Πέρασαν αρκετά χρόνια και είπα ότι έκανα βλακεία.

Τη Μαρίνα Ψάλτη τη γνώρισα στο θέατρο και κάναμε και παρέα και τα φτιάξαμε. Με την Ξένια Καλογεροπούλου γνωριστήκαμε σε ταινία και μας είχαν πάρει είδηση όλοι πως κάτι τρέχει μεταξύ μας. Με τη Μιμή Ντενίση γνωριστήκαμε στον “Συμβολαιογράφο”. Μία χαρά γυναίκες είναι. Δεν έχω με όλες καλή σχέση».

Πρώτη σύζυγός του υπήρξε η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου, από το 1963 έως το 1972 και δεύτερη η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, από το 1981 έως το 1988. Από το 2001, ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη.