8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τον έφαγα επιτέλους τον π@@@…» έλεγε ο δράστης -Στον εισαγγελέα Πειραιά ο 68χρονος φονιάς

Στον εισαγγελέα Πειραιά ο 68χρονος φονιάς: «Τον έφαγα επιτέλους τον π@@@…» έλεγε ο δράστης – Στη συνέχεια «τα γύρισε» για το 39χρονο θύμα

Συγκλονίζει τη χώρα η εν ψυχρώ δολοφονία για ασήμαντη αφορμή σε πάρκινγκ

Από Κυριάκος Μελλίδης

Μέρα-μεσημέρι, στο κέντρο του Πειραιά, ένας 68χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 39χρονο υπάλληλο πάργκινκ και τον σκότωσε. Μάλιστα, ο δράστης έριξε και δεύτερη φορά στο θύμα, όταν αυτό είχε πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ήταν πρόσωπο που συχνά είχε προστριβές με τους εργαζόμενους στο πάρκινγκ αλλά και άλλους περιοίκους, ενώ είχε καταλήξει δύο φορές στο αυτόφωρο. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα έφτασαν σε τραγικό σημείο καθώς ο 68χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο κέντρο του Πειραιά το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Τον έφαγα επιτέλους τον…»

Ο 68χρονος αμέσως μετά τον πυροβολισμό στον 39χρονο, μπήκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει κοντά στο πάρκινγκ. Εκεί, όταν έφτασε η Αστυνομία, συνελήφθη χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε την σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό “τον έφαγα επιτέλους τον ….” », δήλωσε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Σταύρος Μπαλάσκας που μίλησε με τον αστυνομικό που συνέλαβε τον 68χρονο.

Αργότερα, ωστόσο, όπως μεταδόθηκε και χθες από το Mega, ο ίδιος έλεγε πως «δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», για τη δολοφονία που διέπραξε. «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Δολοφονία στον Πειραιά: «Κώστα, τρέξε να σωθείς» ήταν τα τελευταία λόγια του 39χρονου πριν πεθάνει

Απίστευτη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία ενός 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ από 68χρονο, στον Πειραιά. «Κώστα, τρέξε να σωθείς» ήταν τα τελευταία λόγια του θύματος πριν πεθάνει.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, ύστερα από εξ επαφής πυροβολισμό με καραμπίνα από τον ηλικιωμένο.

Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για την όχληση που δημιουργούσε ο χώρος στάθμευσης στον οποίο εργαζόταν ο 39χρονος άνδρας.

Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, κατέβηκε ξανά στο πάρκινγκ και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Στη συνέχεια, ο 68χρονος ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του μέχρι οι άνδρες της Ασφάλειας να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι τελευταίες κουβέντες του άτυχου άνδρα ήταν σε συνάδελφό του που ήταν λίγα μέτρα μακριά, μέσω ασυρμάτου: “Κώστα, τρέξε”.

Ο άτυχος 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, δούλευε 2,5 χρόνια στο πάρκινγκ και αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

 

Reduce bounce rates