20 Απριλίου, 2024

Τον «δίνει στεγνά»: Στενός συνεργάτης του Sin Boy απαντάει για το βίντεο που τον δείχνει νεκρό

Τον «δίνει στεγνά»: Στενός συνεργάτης του Sin Boy απαντάει για το βίντεο που τον δείχνει νεκρό

«Έχει αμερικανικά πρότυπα marketing»

Στενός συνεργάτης του Sin Boy απαντάει δημόσια για το βίντεο που απεικονίζει τον τράπερ νεκρό και βάζει τέλος στις φήμες. Ο συνεργάτης του τράπερ μίλησε στη Κιμ Διαμαντόπουλου, στην εκπομπή «Γεια σου» και απάντησε για όλα.

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παρουσίασε συνέντευξη του Διαμαντόπουλου στην οποία ο ίδιος υποστήριξε πως ο Sin Boy ουδέποτε έπαθε mental breakdown -όπως είχε γραφτεί όταν εγκατέλειψε την Ελλάδα και γύρισε στην Αλβανία- τονίζοντας πως όλα αυτά ανήκουν στο παιχνίδι του marketing. Συγκεκριμένα, σχολίασε πως ο τράπερ «έχει αμερικανικά πρότυπα marketing», αφήνοντας να εννοηθεί πως και ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί με τις φήμες πως πως ο ίδιος είναι νεκρός έχει συγκεκριμένο σκοπό.

Ωστόσο, άλλος ήταν εκείνος που είπε ξεκάθαρα πως ο Sin Boy…ζει και βασιλεύει, όπως ακριβώς υποστηρίζει και χρήστης του TikΤοk που τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τις διακοπές του στο Παρίσι.

Sin Boy: Ζει και βασιλεύει ο τράπερ

«Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του», δήλωσε συνεργάτης του Sin Boy στην εκπομπής ο οποίος όμως θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Μένει τώρα να δούμε πότε θα επιλέξει και ο ίδιος ο Sin Boy να κάνει την εμφάνισή του…