28 Φεβρουαρίου, 2024

Τόλης Σκουλαριώτης: Συγκινεί η Στέλλα Γεωργιάδου – «Έκλαιγε πάνω από το πτώμα του»

Θλίψη στον χώρο της μόδας και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση πως «έφυγε» από τη ζωή ο Τόλης Σκουλαριώτης, μόλις στα 52 του χρόνια. Για τον γνωστό σχεδιαστή και αγαπημένο τους φίλο, μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Στέλλα Γεωργιάδου και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από καρδιακή ανακοπή μετά από δύο ημέρες αφότου άφησε την τελευταία του πνοή. Η Στέλλα Γεωργιάδου περιέγραψε τις τελευταίες του στιγμές.

«Είχε ένα ραντεβού με κάποιους φίλους για να βγουν και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν πάντα πολύ τυπικός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσει ή να μην σε πάρει μετά πίσω.

Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά μπροστά στην πόρτα, που σημαίνει ότι προσπάθησε να βγει και να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν πρόλαβε. Και δίπλα του περίμενε το σκυλάκι του, που ήταν η ζωή του. Είναι μεγάλη απώλεια, ένα κομμάτι της ζωής μου έχει κοπεί», αφηγείται η Στέλλα Γεωργιάδου.

Από την πλευρά της η Μαίρη Μηλιαρέση εξομολογείται για τον αδικοχαμένο φίλο της: «Ήταν μεγάλο σοκ αυτό που έγινε. Είναι πολύ θλιβερό το ότι φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι από κοντά μας, μόνοι τους και τους παίρνουν χαμπάρι μετά από 2-3 μέρες. Το σκυλάκι του ήταν από πάνω του και έκλαιγε μέχρι και τη στιγμή που τους βρήκαν».