1 Ιουλίου, 2024

Το έκανε γνωστό η Κατερίνα Στανίση για την Άντζελα Δημητρίου: «Μου είπε ότι είχε πάθει…»

«Εγώ αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι μου έλεγε…»

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με την υγεία της Άντζελας Δημητρίου προχώρησε η Κατερίνα Στανίση, η οποία αντικατέστησε την τραγουδίστρια εκτάκτως το περασμένο Σάββατο (1/6) στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με την Έλντα Πανοπούλου.

Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Άντζελα Δημητρίου και πιο συγκεκριμένα μια πνευμονία, που δεν της επέτρεπε να εμφανιστεί στη σκηνή και να τραγουδήσει. Η Κατερίνα Στανίση, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι την ενημέρωσαν τελευταία στιγμή για να αντικαταστήσει την Άντζελα Δημητρίου, με την ίδια να μη μπορεί να αρνηθεί καθώς δεν ήθελε να αφήσει τόσο κόσμο χωρίς μεροκάματο.

«Αρρωσταίνουμε κι εμείς οι καλλιτέχνες βλέπεις. Αυτό είναι ανθρώπινο. Θα ένιωθα άσχημα αν δεν πήγαινα, δεν έπρεπε να κλείσει το μαγαζί, σκέφτηκα τους ανθρώπους εκεί που δουλεύουν να μη μείνουν χωρίς μεροκάματο, οπότε με πήρε η Έλντα Πανοπούλου τηλέφωνο γύρω στις 22.45 το βράδυ. Τελευταία στιγμή.

Εγώ αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι μου έλεγε και της είπα για πότε, και μου λέει για απόψε. Μέσα σε 1-2 ώρες, έπρεπε να ειδοποιήσω τους μουσικούς μου, να ετοιμαστώ. Μου είπε ότι η Άντζελα είχε πάθει πνευμονία. Εντάξει, δε μπορούσα να κάνω πίσω. Πιστεύω ότι και η Άντζελα το ίδιο θα έκανε. Πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη. Της εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα και να πάει στη δουλειά της» είπε η Κατερίνα Στανίση.

Reduce bounce rates