14 Ιουλίου, 2024

Την «τελείωσε» ο Κώστας Τσουρός την Κουτσελίνη: «Η εξήγησή της γελοιοποίησε το θέμα με τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ»

«Αυτό για μένα είναι τραγικό»

Ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.

Η παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε, ότι δικηγόρος μετά την πράξη του κατέστρεψε την καριέρα του – κάτι που από όλους θεωρήθηκε εντελώς άστοχο ως σχόλιο. Την επόμενη ημέρα, η Κουτσελίνη έκανε μια νέα τοποθέτηση στην εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα με την ίδια να στρέφει τη συζήτηση στον εαυτό της και σε όσα δύσκολα έχει βιώσει. Μεταξύ άλλων η ίδια τόνισε, πως δεν είχε να φάει “χάμπουργκερ και τσίζμπεργκερ”.

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Το θέμα είναι ότι από μια τόσο σοβαρή υπόθεση, η ουσία της υπόθεσης μεταφέρθηκε στη συζήτηση για τα χάμπουργκερ, στα τσίζμπεργκερ και στις μπομπότες, αυτό για μένα είναι τραγικό. Κατ’ αρχάς, η εξήγηση της Ζήνας την επόμενη μέρα από μόνη της γελοιοποίησε το θέμα με τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ και ένα πολύ σημαντικό θέμα. Αντί να κοιτάμε την ενδοοικογενειακή βία και να είμαστε με το θύμα και να δούμε όμως σε αυτή την περίπτωση τι μπορούμε να κάνουμε, έφυγε η μπάλα από εκεί και πήγε στα χάμπουργκερ, στα χοτ ντογκ και στις μπομπότες και δεν ξέρω εγώ που, χωρίς να κοιτάμε όλοι να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Βλέποντας το δέντρο, χάνουμε το δάσος. Το δάσος είναι η ενδοοικογενειακή βία και τα θύματα. Αυτό είναι το δάσος. Ούτε τα junk food, ούτε οι μπομπότες είναι το δάσος. Το θέμα όλοι μας, που καλώς να κρίνουμε τη Ζήνα Κουτσελίνη – ήταν μια τραγική στιγμή για εμένα – το θέμα δεν είναι να κρίνουμε τη Ζήνα Κουτσελίνη, ούτε τον Αντίνοο Αλμπάνη, αλλά το θέμα είναι όταν δίπλα μας γίνεται μια κακοποίηση να είμαστε παρατηρητικοί και να μπορούμε να παρέμβουμε και εκεί να βοηθήσουμε. Όχι να βοηθάμε μέσα από το πληκτρολόγιο λέγοντας για τις μπομπότες και για τα χάμπουργκερ», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Την «τελείωσε» ο Κώστας Τσουρός την Κουτσελίνη

 

Reduce bounce rates