15 Μαΐου, 2024

Την αποθέωσε με 10 λέξεις: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη Βάλια Χατζηθεοδώρου αυτό που θα ήθελε κάθε γυναίκα (photo)

Το αξιοζήλευτο σχόλιο που της έκανε δημοσίως

Συνεργάτες αλλά και φίλοι φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ασχέτως με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιογράφος και ο γυμναστής κάνουν ιδιαίτερη παρέα. Πρόσφατα, μάλιστα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασαν μαζί τα γενέθλιά της.

Σε μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η εκείνη στο Instagram, φαίνεται να ποζάρει με νάζι. Ανάμεσα στα σχόλια, ξεχώρισαν εκείνα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster.

«Ο ορισμός του “Καλέ που με βρήκατε εμένα την σταρ”», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ ο Fipster με χιούμορ «Καλέ άσε το κινητό πια, έχει ραδιενέργεια».

 

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Βάλια Χατζηθεοδώρου

 

«Δηλητήριο» Σπύρου Μαρτίκα για Βασάλο: «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και ψάχνει να πιάσει δουλειά»

«Δηλητήριο» έσταξε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αναφέροντας πως είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι που ψάχνει να πιάσει δουλειά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για τις γιορτές και το Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον αγαπημένο της.

«Ό,τι έχετε ακούσεις κι εσείς, ακούμε κι εμείς. Αν η επιτήρηση γίνει πολύ αυστηρή και δεν υπάρχουν local να επιτηρούν τους παίκτες, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ισάξιο, ισότιμο και δίκαιο.» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εύχομαι να αλλάξουν οι κανόνες, είναι ρίσκο. Εφόσον το κάνει καινούργιο και έχει βάλει μπλε Μαχητές. Ο Βασάλος;» σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι είναι. Ψάχνει ένα ριάλιτι να βρει και να πιάσει δουλειά» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.