Θρίλερ στην Τήνο: Γυναίκα έπεσε στην θάλασσα κατα την επιβίβασή της σε πλοίο

Ύπαρχος, λιμενικός και καβοδέτης έσπευσαν να την σώσουν

Από Ανθή Κουρεντζή

Συναγερμός σήμανε στο λιμάνι της Τήνου το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στους «Τρεις Μύλους» στην Χίο

Αναστάτωση υπήρξε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/09) στο λιμάνι της Τήνου, καθώ μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν σε πλοίο.

Όπως αναφέρει το tinosnews.gr, οι συνθήκες υπό της οποίες συνέβη το ασυνήθιστο περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο σημαντικό ρόλο ενδέχεται να είχαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένη.

Μόλις η γυναίκα βρέθηκε στο νερό, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Συγκεκριμένα, ο ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός και ένας καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, απευθείας μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Φρικτό τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο 35χρονος οδηγός – Το αυτοκίνητό του έπεσε από την γέφυρα του Βασιλικού

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (17/9) στο Βασιλικό Εύβοιας, με αποτέλεσμα ο 35χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, στις 06:45 το πρωί υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα οχημα ΙΧ στο οποίο επέμεναν δυο άτομα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει από την γέφυρα στο Βασιλικό.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της ΠΥ Χαλκίδας όπου απεγκλώβισαν έναν νεκρό, 35 ετών πατέρα δύο παιδιών και έναν τραυματία, κάτοικοι της περιοχής.

Ο τραυματιας οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Φρικτό τροχαίο στην Εύβοια

Exit mobile version