28 Μαΐου, 2024

«Θέλω να σε γ@μ@σ@»! Σοκάρει η δικογραφία για τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη στη Λέσβο – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

«Θέλω να σε γ@μ@σ@»! Σοκάρει η δικογραφία για τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη στη Λέσβο – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σοκάρουν όσα αναφέρονται στη δικογραφία για τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη στη Λέσβο και -μετά τη σύλληψη του- τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 53χρονος, ο οποίος ήταν και προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα, από τον Δεκέμβριο του 2021, είχε συνεννοηθεί με τους γονείς των νεαρών αθλητριών να τις μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στο σπίτι, μετά τις προπονήσεις.

Από τον Ιανουάριο του 2022, άρχισε να τη θωπεύει στο αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή, αλλά και σε ερημική περιοχή, ενώ φρόντιζε να την αφήνει τελευταία, ώστε να μένουν μόνοι τους. “Τη θώπευε στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την (…) να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα: «θέλω να σε γ@μ@σ@».

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων: “Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες, ο (…) είχε ζητήσει από την (…), επανειλημμένα, τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι την Πέμπτη 21-07-2022, να προβεί σε στοματικό
έρωτα (πεολειχία) εντός του αυτοκινήτου του”.

Η ημέρα του βιασμού

“Έχει βαρύνουσα σημασία να μνημονευθεί ότι, πριν από περίπου είκοσι μέρες, ο (…) οδήγησε την (…) σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον (…). Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχό και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση. Η δε (…), η οποία σημειωτέων δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, ζητούσε επανειλημμένα από τον
(…) να σταματήσει. Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Μετά τη σεξουαλική πράξη, η (…) διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο ευθύς όταν επέστρεψε στην οικία της απέρριψε στα σκουπίδια”.

«Θέλω να σε γ@μ@σ@»! Σοκάρει η δικογραφία για τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη στη Λέσβο - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, από τον Φεβρουάριο του 2022, “είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα ο (…) την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με
σεξουαλικό περιεχόμενο που να απεικονίζεται η τελευταία”. Ο 53χρονος της έστελνε μηνύματα από ψεύτικο λογαριασμό που είχε φτιάξει στο Facebook.

«Θέλω να σε γ@μ@σ@»! Σοκάρει η δικογραφία για τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη στη Λέσβο - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει ότι η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι κάτι συμβαίνει, μέσα από μηνύματα του αστυνομικού προς το παιδί της.

Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Πηγή newsit

Reduce bounce rates