20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 44χρονο στον Κολωνό

«Του έλεγα πολλά πράγματα, αλλά, όπως φαίνεται, δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου»

Από Εύη Κουρίδου

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του κατ’ εξακολούθηση βιασμού της 16χρονης στον Κολωνό, από την ίδια την κοπέλα, λίγο μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 44χρονου πατέρα φίλου της.

Το 16χρονο κορίτσι, μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και σε ψυχολόγο, περιέγραψε τον εφιάλτη της: «Με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει: “Θέλω αυτό κι αυτό”. Μου είπε: “Θέλω να κάνουμε έρωτα, γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου”. Του έλεγα: “Γιατί το λες αυτό σε μένα; Εγώ έχω σχέση με τον γιο σου και είμαι 16 ετών”. Του έλεγα διάφορα μήπως και τον πείσω να μη γίνει κάτι, γιατί φοβόμουνα κιόλας».

«Μου κάνει: “Ξεντύσου!”. Του λέω: “Δε θέλω”. Προσπαθούσα μήπως καταφέρω να του αλλάξω γνώμη. Του έλεγα διάφορα: “Γιατί το κάνεις; Ο γιος σου δε θα το ήθελε. Έχεις γυναίκα, έχεις παιδί”. Του έλεγα πολλά πράγματα, αλλά, όπως φαίνεται, δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου», συνεχίζει η ανήλικη.

Προσπάθησαν να κλέψουν το κινητό της 16χρονης για να σβήσουν τα στοιχεία

Τα μηνύματα μεταξύ της ανήλικης και του 44χρονου είναι από τα στοιχεία που αύριο, Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Μηνύματα που ο 44χρονος φέρεται να θέλησε να σβήσει από το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, ο κατηγορούμενος μαζί με τον γιο και τη σύντροφο του τελευταίου, εντόπισαν τη 16χρονη σε ένα στενό του Κολωνού, της πήραν το κινητό από τα χέρια και διέγραψαν το επίμαχο υλικό. Ωστόσο, τα μηνύματα είναι δυνατό να ανακτηθούν και ας έχουν διαγραφεί.

Reduce bounce rates