29 Απριλίου, 2024

«Θα το εξομολογηθώ, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο»: Ο Νίκος Κοκλώνης το παραδέχτηκε για πρώτη φορά και έγινε χαμός

«Μέσα μου θα ήθελα…»

Μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, τη Δευτέρα 26/2, ώστε να εκμυστηρευτεί στο κοινό του κάτι που τον στενοχωρεί.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός, μετά και το δεύτερο live του J2US, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κοκλώνης σημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά και τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Θα σας εξομολογηθώ κάτι: κάθε φορά που ξεκινούν οι αποχωρήσεις στο Just με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι, γιατί μέσα μου θα ήθελα να μην αποχωρήσει κανένας! Χθες ζήσαμε όλοι μαζί την αγωνία της διαδικασίας της αποχώρησης και αποχαιρετήσαμε το πρώτο μας ζευγάρι. Παράλληλα, υποδεχτήκαμε δυο ακόμα νέα ζευγάρια που ήρθαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην παρέα μας.

Η αγαπημένη μας Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην οικογένεια του Just μετά από μια πολύ δύσκολη απώλεια. Λαίδη μου σ’ αγαπάμε και είμαστε δίπλα σου.

Τα ζευγάρια μας ήρθαν πιο κοντά και δοκιμάστηκαν σε απαιτητικά acts. Ήταν μια ακόμα υπέροχη βραδιά με αγωνία, χαρά, αλλά και συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που και αυτό το Σαββατόβραδο επιλέξατε να το περάσουμε μαζί στο #j2us, που μας δείχνετε την αγάπη σας και μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές! Ανυπομονώ μέχρι το επόμενο live μας».

https://www.instagram.com/p/C3xt_8ro4BJ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f60953ad-9f01-418b-8823-d4452729836b

Δώστε του το Όσκαρ: Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ από την κορυφή έως τα νύχια για τον Νίκο Κοκλώνη, σαν γαλαζοαίματος

Ο Νίκος Κοκλώνης έκλεψε την παράσταση στο J2US το Σάββατο, το βράδυ, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι του οίκου Givenchy, το οποίο τον έκανε να μοιάζει με σταρ του Χόλιγουντ.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του ο Νίκος Κοκλώνης με το κοστούμι του

Ειδικότερα, με την βοήθεια των stylists των διασήμων, Χάρη Γκοτζαμανίδη και Ηλία Μιχαλόλια, ο παρουσιαστής φόρεσε ένα blazer με μεταλλικές λεπτομέρειες στους ώμους και τα μανίκια, με «punk διάθεση», το οποίο στο online shop του Givenchy είναι sold out και κοστίζει 4.500 ευρώ.

Το iconic blazer είναι δημιούργημα του διάσημου σχεδιαστή μόδας Matthew Williams, ο οποίος αποχώρησε, τον περασμένο Δεκέμβριο, από τη θέση του Creative Director του οίκου Givenchy, μετά από 3 πετυχημένα χρόνια, για να δημιουργήσει το δικό του brand.

Ο παρουσιαστής ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με παπούτσια Alexander McQueen, αξίας 1.500 ευρώ και κοσμήματα Kessaris, ενώ το μακιγιάζ του Νίκου Κοκλώνη επιμελήθηκε η make up artist Κική Αϊβάζη και τα μαλλιά ο hair expert Βασίλης Μπουλούμπασης.

Η εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη

 

Δώστε του το Όσκαρ: Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ από την κορυφή έως τα νύχια για τον Νίκο Κοκλώνη, σαν γαλαζοαίματος

Δώστε του το Όσκαρ: Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ από την κορυφή έως τα νύχια για τον Νίκο Κοκλώνη, σαν γαλαζοαίματος

Κοστούμια από τον οίκο Givenchy έχουν επιλέξει για το κόκκινο χαλί σταρ όπως ο Timothée Chalamet και ο Austin Butler.

https://www.instagram.com/p/C3QvzQStuUt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=92b5d052-16da-49b1-973e-dd227b44f05f