24 Μαΐου, 2024

“ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΟΛΟΥΣ – ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ”

“ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΟΛΟΥΣ – ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ” – ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗ – ΈΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ξέσπασμα του Ιερέα στους αστυνομικούς για τα περιοριστικά μέτρα


Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Παράλληλα όμως δοκιμάζονται και οι αντοχές των Ιερέων που καλούνται να λειτουργήσουν μέσα σε πρωτόγνορες και ασφυκτικές συνθήκες για τους ίδιους και τους πιστούς…

Χαρακτηριστικά είναι όσα διαδραματίστηκαν απόψε στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη όταν «ξέσπασε» ο ιερέας του Ιερού Ναού που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σε αστυνομικό για ποιον λόγο οι περαστικοί προσκηνούσαν τον Επιτάφιο.

Όπως φαίνεται από το βίντεο οι πιστοί που βρίσκονταν έξω από τον Άγιο Δημήτριο παραβίαζαν την κορδέλα που είχαν τοποθετήσει οι υπευθυνοι του Ναού για να προσκηνύσουν τον Επιτάφιο.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από περαστικό ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και ζήτησαν εξηγήσεις από τον Ιερέα ο οποίος αρνήθηκε ότι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και ξέσπασε στον αστυνομικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κουράστηκα, τα έχω όλα κλειστά και δεν μπορώ να λειτουργήσω… Δεν έχω κάνει τίποτα, θα πάρω ένα πιστόλι και θα τους κυνηγήσω όλους»!

Δείτε τα βίντεο

Reduce bounce rates