29 Μαρτίου, 2024

«Θα ‘Μαι Εδώ»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με νέο τραγούδι – Πότε κυκλοφορεί

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με νέο τραγούδι.

Η μεγάλη δισκογραφική επάνοδος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι γεγονός.

Ο πιο επιτυχημένος και πιο εμπορικός καλλιτέχνης της γενιάς του επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2020 και φέρνει μαζί του μια νέα πρόταση.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, το καινούργιο τραγούδι του θα έχει τον τίτλο «Θα ‘Μαι Εδώ» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου.

Τη μουσική έχουν γράψει μαζί ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το τραγούδι θα συνοδεύεται επίσης από το δικό του music video, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα.

«Μια αληθινή ιστορία αποτυπωμένη σε νότες και λέξεις σε μια μικρού μήκους ταινία! Την Παρασκευή 11/12 λοιπόν ας ταξιδέψουμε μαζί…», αναφέρεται στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» θα σηματοδοτήσει το δεύτερο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη φετινή χρονιά και θα διαδεχθεί την επιτυχία «Αθήνα Μου».

Το ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, στα τέλη του περασμένου Μαΐου και γνώρισε ευρεία απήχηση στο κοινό και στα ραδιόφωνα της χώρας.

Το «Αθήνα Μου» έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το επίσημο video clip του, ενώ έχει βρεθεί συνολικά για 25 εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI και έχει ανέβει έως το No. 2 της κατάταξης.