28 Μαρτίου, 2024

Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» – Σάλος με την δήλωση του Κώστα Καραμανλή

Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» – Σάλος με την δήλωση του Κώστα Καραμανλή

Τι φέρεται να υποστήριξε ο πρώην υπουργός Μεταφορών;

Συνομιλία του με τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σχετικά με τις πιέσεις που δέχεται να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα. Με την ευκαιρία, δείτε τις νέες δηλώσεις Πορτοσάλτε που προκάλεσαν σάλο.

Στη συνομιλία αυτή, ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να αναφέρει πως «δέχεται πιέσεις αλλά όχι από το Μέγαρο Μαξίμου για να αποχωρήσει από τα ψηφοδέλτια». Ο ίδιος φέρεται να μην αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να το κάνει, από τη στιγμή που «δέκα ώρες μετά το δυστύχημα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού».

Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» - Σάλος με την δήλωση του Κώστα Καραμανλή

 

Παράλληλα εμφανίζει να μην καταλαβαίνει «γιατί δεν αφήνεται από μόνος του ο λαός να αποφασίσει για την τύχη του, να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι μου. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνει ότι δεν θεωρεί πως έχει ουσιαστική ευθύνη. «Έκανα ό,τι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί θα χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;»

Τέλος, προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αν «πιστεύει ότι είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη για ό,τι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν εξεταστική επιτροπή. Εκεί θα τα πούμε όλα».

Ούρλιαζε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Προκαλώ τον Κώστα Καραμανλή…»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, αφού 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στο τρένο του θανάτου. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει γίνει έξαλλος με την κατάσταση και σήμερα μέσα από την εκπομπή του ούρλιαζε στον αέρα, προκαλώντας τον Κώστα Καραμανλή να απαντήσει για το αν θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική.

Εκτός από τους νεκρούς, πολλοί είναι επίσης τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Λάρισας και δεκάδες οικογένειες θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, βιώνοντας έναν πόνο που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς.

Ο Γιώργος Λιάγκας όλες αυτές τις μέρες έβγαινε στον αέρα και μέσα από το Πρωινό προσπαθούσε να ενημερώνει το κοινό για τις εξελίξεις και όσα κρύβονται πίσω από αυτό το τραγικό δυστύχημα, χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή του.

Γιώργος Λιάγκας ουρλιαχτά στον αέρα

Ούρλιαζε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας

Ωστόσο, την Δευτέρα ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε ξανά στον αέρα και πριν ξεκινήσει να παρουσιάζει καλά καλά τις νέες εξελίξεις, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, απευθυνόμενος και στους πολιτικούς, προκαλώντας τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και προς τους διάσημους και τους καλλιτέχνες που άνοιξαν τα μαγαζιά τους αυτό το τόσο θλιβερό Σαββατοκύριακο.

«Προκαλώ τον Κώστα Καραμανλή να απαντήσει αν θα εξακολουθήσει να ασχολείται με την πολιτική. Τι είναι η πολιτική; Παπούτσι, να πείτε δεν μου ταιριάζει, το αλλάζω; Βγείτε και πείτε ‘δεν τα κατάφερα’» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ξέσπασε και για το γεγονός πως κάποιοι καλλιτέχνες άνοιξαν τα μαγαζιά, στο οποία τραγουδούσαν και δικαιολογήθηκαν λέγοντας πως θα διαθέσουν τα έσοδα από την εμφάνισή τους στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως αυτοί οι άνθρωποι ουσιαστικά κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίζουν με τον πόνο τους. «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Θα πάνε τα λεφτά στο νοσοκομείο; Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Δείτε ποιους ‘ανεβάζετε’ και τους κάνετε ινδάλματα. Να ξανασυστηθούμε!».