28 Μαΐου, 2024

«Τεκνατζού» η κόρη γνωστής πολιτικού!

Νέο έρωτα εν μέσω κορονοϊού και μάλιστα στο πλευρό ενός κατά πολύ νεότερού της άνδρα φαίνεται πως ζει η κόρη πρωτοκλασάτης πολιτικού, η οποία στο παρελθόν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με την πολυτάραχη προσωπική ζωή της.

Η προσφάτως απηλλαχθείσα από το τρίτο στεφάνι θυγατέρα «σιδηράς κυρίας» της πολιτικής, η οποία έδιωξε κακήν κακώς από το πλευρό της τον τελευταίο σύντροφό της, εθεάθη πριν από λίγες ημέρες από άνθρωπο της «Espresso» σε κεντρική συνοικία της Αθήνας και μάλιστα έξω από την πόρτα του σπιτιού της σε στιγμές πάθους με γοητευτικό νεαρό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η ασυγκράτητη θυγατέρα της πασίγνωστης πολιτικού έδειχνε ιδιαίτερα ευτυχισμένη στο πλευρό του εντυπωσιακού και ψηλού νεαρού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των ελάχιστων άλλωστε -εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας- περαστικών. Τυφλωμένη από το πάθος και τον έρωτα δεν την ένοιαζε αν θα προκληθεί σούσουρο στη γειτονιά και τα γλωσσόφιλα και τα χαϊδολογήματα με το… toy boy της (που έσπασε τα μέτρα για να βρεθεί κοντά της) έδιναν και έπαιρναν! Αραγε ο νεαρός είχε στείλει SMS στο 13033 για… σωματική άσκηση προκειμένου να βρεθεί κοντά της; Η ίδια φαίνεται πια πως έχει ξεπεράσει το σοκ της τρίτης κατά σειράς αποτυχημένης προσπάθειας να ριζώσει στο πλευρό ενός συντρόφου και μοιάζει αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της, αναζητώντας αλλού την ευτυχία.

Η κόρη της πολιτικού η οποία λόγω οικογενειακών καταβολών είναι δύσκολο να αποφύγει τα φλας της δημοσιότητας, παρότι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, πέρασε μια μακρά περίοδο προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό της μετά τον επεισοδιακό χωρισμό από τον προηγούμενο σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει τον μικρότερο γιο της. Όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», η γοητευτική γυναίκα με την κοινωνική ζωή και τους επώνυμους φίλους είχε πετάξει… κλοτσηδόν από το σπίτι τους τον άνδρα των media, ο οποίος φέρεται ότι την είχε κουράσει με τις εξαρτήσεις του.

Ο σχεδόν συνομήλικός της άνδρας, ακόμα και μετά τον ερχομό του γιου τους, δεν έδειχνε πρόθυμος να απαλλαγεί από τον εθισμό του, γεγονός που προκαλούσε συνεχείς προστριβές μεταξύ τους. Ετσι, ο παθιασμένος έρωτάς τους, ο οποίος κατάφερε να νικήσει χρώματα και κόμματα, νικήθηκε εν τέλει από τις εντάσεις της καθημερινότητας και έτσι εκείνος υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την κοινή τους εστία. Πηγές λένε, βέβαια, πως εκείνος την παρακαλούσε επί σειρά μηνών να τον δεχτεί πίσω, όμως εκείνη, έχοντας την υποστήριξη της οικογένειάς της, ήταν αποφασισμένη να αποφύγει τα πισωγυρίσματα.

Λίγο καιρό μετά τα παρακάλια πάντως, ο άνδρας του μιντιακού χώρου έδειξε να ξεπερνά τον έρωτά του για την κόρη της πολιτικού και βρήκε απάγκιο σε καινούργια αγκαλιά και μάλιστα του… σιναφιού του! Χωρίς ακόμα να έχουν σπάσει και επίσημα τα δεσμά από τη μητέρα του παιδιού του, ο σαραντάρης των media άρχισε τις κοινές εμφανίσεις με φλογερή ξανθιά παρουσιάστρια, με την οποία διατηρούσε μέχρι πρόσφατα πολύχρονη φιλία. Η φιλόδοξη δημοσιογράφος φούντωσε ξανά τη φλόγα του έρωτα μέσα του, σε σημείο μάλιστα που να παραβιάζει τις σαφείς εντολές της πρώην πεθεράς του να διατηρήσει χαμηλό προφίλ για να μην πλήξει το πολιτικό τζάκι.

Η εκδίκηση πάντως, όπως όλα δείχνουν, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η θυγατέρα της πολιτικού όχι μόνο αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της, αλλά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα που εμφανισιακά τουλάχιστον δεν θυμίζει σε τίποτα τον… πρώην!

Reduce bounce rates