20 Απριλίου, 2024

Τάκης Ζαχαράτος: Η έκπληξη της Ματίνας Παγώνη on air και η προσωπική χάρη που του ζήτησε

Τάκης Ζαχαράτος: Η έκπληξη της Ματίνας Παγώνη on air και η προσωπική χάρη που του ζήτησε

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την παράστασή «Πάμε γι’ άλλα… Ολοταχώς» στο θέατρο Άλσος, αλλά και τον θαυμασμό του απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, με αφορμή την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα… Ολοταχώς» στο θέατρο Άλσος, που θα ξεκινήσει πάλι την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Ένα σόου με ακόμη περισσότερες μεταμφιέσεις, μιμήσεις και πολύ τραγούδι από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Σε μια παράσταση που πάλλεται, που εξελίσσεται διαρκώς. Αφουγκράζεται την επικαιρότητα και εμπλουτίζεται με καινούργιες μεταμφιέσεις, νέα νούμερα χάρη στην έμπνευση, τη φρεσκάδα και το εξαιρετικό ταλέντο του Τάκη Ζαχαράτου. Μαζί του στη σκηνή η lady του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, με τις μεγάλες της επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, αλλά και ο «Γιάννης Αντετοκούνμπο». Γιατί σε μια στιγμή που δοκιμάζονται οι άνθρωποι και οι αξίες δίνει ελπίδα και έμπνευση και επιβεβαιώνει ότι τα όνειρα μας μπορούν να βγουν αληθινά.

«Είμαι πολύ συγκινημένος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είναι πρότυπο σε μία εποχή που δοκιμάζονται οι αξίες. Αυτό το πλάσμα που μοιραζόταν με τον αδερφό του τα παπούτσια για να κάνει προπόνηση και να φτάνει στην κορυφή, όχι υποκλίνομαι… Ήθελα να τιμήσω αυτόν τον άνθρωπο γιατί είναι πηγή έμπνευσης, πολιτισμού και αξιών» ανέφερε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ωστόσο, η Ματίνα Παγώνη έκανε έκπληξη στον Ζαχαράτο μιας και η μίμηση της γνωστής γιατρού κάνει πάταγο στην παράστασή του. «Είναι η καλύτερη παράσταση που έχει κάνει μέχρι τώρα. Αυτό που κάνει το ζει, το αισθάνεται και γι’ αυτό το κάνει τέλεια. Είναι σημαντικό αυτό. Θέλω, όμως, μία προσωπική χάρη. Όταν τελειώνει η παράσταση, επειδή εσύ είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει και σε λατρεύει ο κόσμος, να κάνεις έκκληση στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Πρέπει να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι. Να πάρουμε πίσω τη ζωή μας» είπε η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ. «Το έχω κάνει ήδη εικόνα. Θα ντυθούμε δύο Ματίνες, θα πάρουμε και τις σύριγγες και θα τους κυνηγάμε» απάντησε με χιούμορ ο Τάκης Ζαχαράτος.