26 Ιουνίου, 2024

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι πια θέμα οργανισμού…»

Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη του μάχη ο τραγουδιστής

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του και για να βγει ζωντανός από τη σπουδαία περιπέτεια, όπου έχει εισέλθει, με άπαντες να περιμένουν τα θετικά νέα να έρθουν σύντομα για τον αγαπημένο τραγουδιστή και τους αγαπημένους του να κάνουν όσα μπόρεσαν για αυτό.

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε πρόσφατα για το πώς πορεύεται η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, αναφέροντας πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς είναι πλέον θέμα οργανισμού το πώς θα αντεπεξέλθει.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα κι έχει δική του αναπνοή. Είναι θέμα οργανισμού, πλέον, το πώς θα ανταποκριθεί, μακάρι να τα καταφέρει ο άνθρωπος και να πάει σπίτι του», ανέφερε η ίδια.

Ανατριχίλα με τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Είχε ακόμη την αισθήσεις του κι έδωσε την άδεια για…»

Ο Δημήτρης Κόκοτας δείχνει να κερδίζει, βήμα προς βήμα, τη μεγάλη μάχη που δίνει για να μείνει ζωντανός, με τα νέα κάθε φορά να είναι και συγκρατημένα πιο αισιόδοξα, δίνοντας την αίσθηση, ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Η Τραϊάνα Ανανία, όταν μίλησε για πρώτη φορά, μετά το έμφραγμα και το καρδιακό, που υπέστη ο αγαπημένος τραγουδιστής, συγκλόνισε πραγματικά με τα λόγια της, φωτίζοντας μια πλευρά του που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως υπάρχει, εξηγώντας με αυτό τον τρόπο το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο.

«Θα πω κάτι πάρα πολύ υπεύθυνα, γιατί ο Δημήτρης, ο οποίος πάει καλύτερα, θα γυρίσει και μπορεί να δει την εκπομπή. Επειδή ήμουν πολύ κοντά και δεν είχα αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί σε όλες τις πρόβες. Τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια, και του έλεγα “Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου, σε παρακαλώ, γράψε τα όλα εκεί που πρέπει, σε ικετεύω, σε βλέπω και δεν θα αντέξεις”. Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ για τον Δημήτρη γιατί το φοβόμουν, το έβλεπα. Πάρα πολύ φορτωμένος άνθρωπος» περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Καλύτερα αργά», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως όταν υπέστη το έμφραγμα ο αγαπημένος τραγουδιστής, η ίδια πήρε την άδειά του να τον ανακουφίσει με πρακτική ρέικι, που γνωρίζει.

«Ημουν μαζί του στην πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι και μπορώ να κάνω θεραπεία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ τούς έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του. Εβλεπα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος που έχει μέσα του, να θέλει να βρει αδιέξοδο και να μην μπορεί. Μπορούσε ελάχιστα να μιλήσει, μου έδινε την άδεια να κάνω αυτήν την πρακτική μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τον βοήθησε, γιατί του μείωνα τον φόβο» συμπλήρωσε η παρτενέρ του καλλιτέχνη στο show του Alpha.

 

Reduce bounce rates