27 Ιουλίου, 2024

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας: «Δεν ήταν κορωνοϊός – Γνωρίζω ότι έγινε και κάτι επεμβατικό» αποκάλυψε ο Λιάγκας

«Εγώ άλλα ξέρω….»

Η Μαρινέλλα είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον κορωνοϊό, πράγμα που της δημιούργησε μια λοίμωξη. Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο προέβη σε μια αποκάλυψη σχετικά με τα νεότερα για την υγείας της, αναφέροντας πως δεν ήταν covid, αλλά έκανε κάτι επεμβατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του δημοσιογράφου, Θάνου Βάγιου, η Μαρινέλλα πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, ενώ εξακολουθεί να παρακολουθείται από γιατρούς. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, θα επιστρέψει στις πρόβες μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, καθώς στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Μαρινέλλα
Μαρινέλλα

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ άλλα ξέρω. Δεν ήταν κορωνοϊός. Εγώ γνωρίζω ότι έγινε και κάτι επεμβατικό αλλά είναι όλα καλά. Κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος. Είναι μία χαρά η γυναίκα».

«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: «Η Μαρινέλλα δεν έχει…»

Τη δική του «βόμβα» για τη Μαρινέλλα είχε ρίξει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας, δηλώνοντας πως δεν έχει πει ωραία τραγούδια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Πάριος στο “Πρωινό mou”, υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος εν ζωή Έλληνας τραγουδιστής και έκανε έναν παραλληλισμό με την Μαρινέλλα!

Μαρινέλλα και Γιώργος Λιάγκας

«Η Μαρινέλλα έχει φοβερή φωνή, δεν έχει πει ωραία τραγούδια όμως…», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας: «Τα τραγούδια που έχει πει, ας πούμε η Μοσχολιού, δεν τα έχει πει η Μαρινέλλα. Τα τραγούδια που έχει πει η Μαρινέλλα αδικούν την τεράστια φωνή της. Έχει πει δηλαδή, παιδί απ’ την Ανάβυσσο με θαλασσί πουκάμισο… να παίζει το τρανζίστορ τ’ αμερικάνικα»

Reduce bounce rates