28 Μαρτίου, 2024

Τα αλλάζει όλα για να προσελκύσει κόσμο – Η απόφαση που πήρε ο Ατζούν για το έπαθλο του Survivor All Star

Τα αλλάζει όλα για να προσελκύσει κόσμο – Η απόφαση που πήρε ο Ατζούν για το έπαθλο του Survivor All Star

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται να είναι βερσιόν All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέχρι στιγμής, έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα στην στελέχωση του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα φτιάξουν μιας και υπάρχει μία σημαντική αλλαγή στο έπαθλο που θα πάρει ο νικητής.

Ήδη η Acun Medya έχει ξεκινήσει συζητήσεις με πρώην παίκτες και έχει προχωρήσει σε προτάσεις. Τα ονόματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δεχτεί «κρούση» για να συμμετάσχουν να είναι τα εξής: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Πιλίδης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Τι αλλάζει με το έπαθλο του Survivor All Star

Survivor All Star έπαθλο

Ενώ αρχικά όλοι πίστευαν πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα δώσει 100.000 ευρώ στον νικητή, τα πράγματα άλλαξαν.

Το έπαθλο του νικητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ανέρχεται πλέον στις 200.000 ευρώ, ενώ και ο δεύτερος δε θα μείνει παραπονεμένος αφού θα πάρει επίσης ένα χρηματικό ποσό, μικρότερο βέβαια από αυτό που θα πάρει ο νικητής.

Ο παίκτης που δεν θέλει με τίποτα ο Ατζούν αλλά θέλουν όλοι οι τηλεθεατές

Πλησιάζει η ώρα για το Survivor All Star και η παραγωγή έχει βάλει φωτιά στα τηλέφωνα προκειμένου να βρει τους παίκτες που θα συνθέσουν το τέλειο σύνολο για τη νέα σεζόν του παιχνιδιού. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αποκαλύψει πως έχουν δεχτεί ήδη πρόταση, για να συμμετέχουν στη σεζόν μαζί με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων. Ένας από αυτούς είναι και ένας παίκτης που το κοινό αγάπησε πολύ, ωστόσο δεν έχει και την σχέση με την παραγωγή και τον Acun. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Καφετζή!

Άλλωστε τον είχε καρφώσει και ο Αλέξης Παππάς με τις δηλώσεις του όταν ερωτήθηκε για το παιχνίδι, αφού απόρησε με το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά ως παίκτη, αφού μετά τον τρόπο που αποχώρησε δε φαίνεται να είναι και το αγαπημένο παιδί της παραγωγής. Μάλιστα δεν είχε παραλείψει να ρίξει και τα βέλη του για άλλους πρώην συμπαίκτες του και να τους εγκαλέσει στην πραγματικότητα, αφού θεωρούσε ότι δεν είναι αληθή τα όσα λένε για τις προτάσεις που έχουν δεχτεί.